Gól z úvodu k výhře nestačil

Fotbal - 17. 02. 2024
Gól z úvodu k výhře nestačil

PARDUBICE – Utkání 21. kola základní části Fortuna:Ligy v sobotu odpoledne v CFIG Areně začalo neskutečně. Hned po půl minutě hry, z první akce a po zmatku v teplické obraně, se trefil Zlatohlávek. Pardubice vedly 1:0, ale vzápětí mohlo být vyrovnáno… Hosté se s nepříznivým stavem nemínili smířit a působili herně nebezpečněji. Prakticky až do 17. minuty, kdy se o samostatný únik pokusil Daněk, Pardubičtí na hřišti nic nepředvedli. Blýsklo se ještě po domácí akci v 21. minutě, ale pak zas nějaký čas téměř nic.

 

Ve 30. minutě se zranil pomezní rozhodčí Kříž a utkání bylo kvůli nutnosti jej vystřídat přerušeno. Celkově se v první půli nastavovalo osm minut!

 

Domácí se nezbavili nepřesnosti ani ve druhé části zápasu, Tepličtí měli i nadále v aktivitě navrch. Fotbal to ovšem byl divácky nezáživný, i když nakonec se domácí do pár šancí dostali. Hosté si nakonec remízu – a dlužno říci, že spravedlivou – vydřeli. V 87. minutě jim ji zařídil Chaloupek.

 

FK Pardubice – FK Teplice 1:1 (1:0). Přihlíželo 3028 diváků (ro) Foto z utkání: MILAN KŘIČEK (Na snímku pardubický Kryštof Daněk při úniku v 17. minutě první půle)

 

Podrobný referát přinese pondělní tištěné vydání Týdeníku Pernštejn. Na webových stránkách bude k dispozici v sekci Premium – Archiv tištěných vydání v pondělí kolem 22. hodiny.

Mohlo by vás zajímat:

Prohra v Ďolíčku, Sychrův gól nestačil

Prohra v Ďolíčku, Sychrův gól nestačil

Fotbalisté Pardubic končí základní část Fortuna:Ligy na 13. místě

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem