Státní svátek: fotbalový svátek

Region - 23. 10. 2021
Státní svátek: fotbalový svátek

NEMOŠICE – Atraktivní akci pořádá ve zdejším fotbalovém areálu ve čtvrtek 28. října, tedy v den státního svátku, Škola sportu za spolupráce SK Nemošice a pod patronátem Milana Fukala. S názvem „Můj spoluhráč – můj vzor“ se zde uskuteční 1. ročník fotbalového turnaje žáků ve věku 6 – 8 let. Účast přislíbila řada slavných osobností, známých z fotbalového trávníku i z televizních obrazovek.

 

Již o půl deváté ráno začne turnaj žáků utkáními ve skupinách (jednu tvoří SK Nemošice, AFK Ostřešany a Sokol Mnětice, ve druhé budou Slavoj Choltice, Spartak Sezemice a Sokol Dříteč).

 

Od 10.30 do 11.15 hodin je na programu utkání Team vzorů versus Team trenérů mládeže. Za Team vzorů by na trávník měli vyběhnout Milan Fukal, Vladimír Šmicer, Radim Holub, Marek Kulič, Petr Vladyka, Tomáš Janů, Josef Obajdin a Martin Čupr. Objeví se i hvězdy seriálu „Okresní přebor“ – herci Jakub Kohák, Leoš Noha a Ladislav Hampl – a předseda „Real Top Praha“ Alexandr Smita.

 

Turnaj žáků bude následně pokračovat v 11.30 hodin utkáními o umístění a v roli spoluhráčů malých talentů v nich nastoupí hráči z Teamu vzorů! Vyhlášení výsledků se předpokládá půl hodiny po poledni.

 

Vstupné na akci je dobrovolné, připravena je mimo jiné i bohatá tombola. Všichni jsou srdečně zváni! „Těšíme se, že společně hezky strávíme sváteční den,“ řekl Týdeníku Pernštejn za organizátory Petr Rydval. (zr) Ilustrační foto: ARCHIV REDAKCE

Mohlo by vás zajímat:

Mělo by býti plnohodnotné

Mělo by býti plnohodnotné

Kraj vyhlásil výběrové řízení na vybudování návštěvnického centra na pardubickém zámku

Doprava v obcích bude omezena

Doprava v obcích bude omezena

Chystají se opravy v Mněticích a Ostřešanech

Amerika a její krásy

Amerika a její krásy

Komunita pro komunitu pořádá v Chotči cestovatelskou přednášku Michaely Hrdé

Cenné dokumenty a svědectví

Cenné dokumenty a svědectví

Výstava ve Státním archivu přibližuje bojiště našich vojáků ve Velké válce

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Polovinu investice uhradí Státní fond dopravní infrastruktury

Opatovická Romana

Opatovická Romana

Nová teplárenská turbína za 581 milionů korun nese ženské jméno