Bitva o Ďolíček pro Pardubice

fotbal - 18. 12. 2021
Bitva o Ďolíček pro Pardubice

PRAHA – I podruhé v letošní sezoně porazili pardubičtí fotbalisté svého „bytného“ z Ďolíčku, když si dnes v rámci 19. kola nejvyšší soutěže připsali vítězství 2:1. Pardubice, které v utkání lepším týmem rozhodně nebyly, šly do vedení ve 22. minutě Chytilem, který se tváří v tvář domácímu brankáři nemýlil - 0:1. Deset minut po obrátce přidali červenobílí druhý gól, který zařídil Pavel Černý, když si naběhl na centr před obránce a pravou nohou poslal míč do branky – 0:2. Klokani byli ale stále lepším týmem a prahli minimálně po vyrovnání, kór když o deset minut později snížil na rozdíl jediné branky Tomáš Necid – 1:2. Někdejší reprezentant a bývalý hráč Slavie, CSKA Moskva či Legie Varšava mohl přidat i další góly, ale skvělý Letáček byl vždy na místě anebo měl minimálně dobře seštelované tyče… Pardubice vítězství každopádně uhájily a připsaly si další veledůležité vítězství. 

 

19. kolo: Bohemians Praha 1905 – FK Pardubice 1:2 (0:1). Branky: 66. Necid (J. Kovařík) – 22. Chytil (P. Černý), 56. P. Černý (Chytil). Diváků: 1000. PARDUBICE: Letáček – D. Kostka, F. Čihák, Toml, Cadu – Jeřábek (C), Červ (87. Júnior Ramos) – Tischler, Chytil (87. Huf), Lupač (57. Sláma) – P. Černý (73. L. Matějka). (saf) Foto: FKPARDUBICE (Vítězný gól Pardubic proti Bohemians vstřelil Pavel Černý)

 

Podrobný referát přinese pondělní tištěné vydání Týdeníku Pernštejn. Na webových stránkách bude k dispozici v sekci Premium – Archiv tištěných vydání v neděli kolem 22. hodiny.

Mohlo by vás zajímat:

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem

Zmar pod hradeckými lízátky

Zmar pod hradeckými lízátky

Pardubičtí fotbalisté v derby neuspěli, příliš pozdě začali být aktivní

Proti Plzni od začátku v deseti

Proti Plzni od začátku v deseti

Vývoj utkání s Viktorií výrazně ovlivnil Halinského faul, Pardubičtí však nakonec i křesali naději

Sedmiminutový hattrick Mojmíra Chytila

Sedmiminutový hattrick Mojmíra Chytila

Pardubičtí fotbalisté si odvážejí z pražského Edenu prohru 0:3