Přejeme vám pokojné Vánoce

Region - 24. 12. 2021
Přejeme vám pokojné Vánoce

PARDUBICKO – Nastal pro mnohé z nás nejkrásnější den roku. Ne náhodou se nazývá Štědrý den. Poselství Vánoc je ale mnohem hlubší a také jejich půdorys je širší než by mohlo zahrnout jediné políčko v kalendáři.

 

Přejeme vám všem, kdož vyhledáváte jako jeden ze zdrojů informací naše webové stránky, nebo se jakkoli podílíte na jejich sdílení, příjemné prožití vánočních svátků. I když jsou i letos poznamenány nepříjemnými okolnostmi, své kouzlo jistě mít budou. Bílý sníh, jenž se snesl na Pardubice večer 23. prosince, sice podle předpovědi meteorologů dlouho nevydrží, nezaměnitelnou a milou sváteční atmosféru si však vytváří každý z nás především ve svém srdci.

 

Vinou koronavirových omezení se letos, žel, konalo i méně představení nazývaných Živý Betlém. Ale v některých místech to ani tentokrát nevzdali. Fotografie našeho spolupracovníka je z Holic, kde se u kostela sv. Martina inscenace biblického příběhu uskutečnila již v sobotu 18. prosince. Díky všem, již nezapomínají na hodnotné tradice. Díky těm, kdož se na přípravě Živého Betlému podíleli. A největší díky dětem z Holic a okolí a samozřejmě jejich rodičům, kteří prokázali odvahu se tohoto projektu zúčastnit.

 

A nakonec díky za pozornost, kterou již téměř rok věnujete našim webovým stránkám, na nichž se vám snažíme přiblížit alespoň výsek z dění v našem regionu. Bude tomu tak samozřejmě i po Vánocích. REDAKCE TÝDENÍKU PERNŠTEJN Foto: LUBOŠ JENÍČEK (Na snímku letošní Živý Betlém v Holicích)

Mohlo by vás zajímat:

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Koalice pro Pardubický kraj půjde do podzimních voleb opět společně

Před druhou etapou rekonstrukce

Před druhou etapou rekonstrukce

Rozšíření Gočárovy galerie v Automatických mlýnech je výzvou pro architekty

V Kladrubech s mezinárodní účastí

V Kladrubech s mezinárodní účastí

Jedni z nejlepších vozatajů světa zavítali na Rudolfův pohár 2024

Snaží se nalézt dohodu

Snaží se nalézt dohodu

Společné komuniké Pardubického kraje, Nemocnic Pardubického kraje a Lékařského odborového klubu

Zvána je i široká veřejnost

Zvána je i široká veřejnost

Na Univerzitě Pardubice vystoupí světová špička ve 3D designu

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Ti nezaváhali a okamžitě se pustili do záchrany lidského života