Na závodišti dobrusleno

Město Pardubice - 11. 02. 2022
Na závodišti dobrusleno

PARDUBICE - Zimní sezona v Zimním parku na závodišti skončila. Ledová plocha je od čtvrtka 10. února mimo provoz. O jarních prázdninách ji alespoň částečně nahradí malá hala enteria arény.

 

„Ledové ploše na závodišti letošní zima příliš nepřála a ani předpověď počasí na následující dny není z pohledu výroby umělého ledu optimistická. K tomu jako další nepříznivý faktor přistupují rostoucí ceny energií. Proto jsme se s provozovatelem, kterým je Dostihový spolek, dohodli na ukončení sezony,“ řekl náměstek primátora Jan Mazuch, který je zodpovědný nejen za ekonomiku města, ale také za správu kapitálových podílů, které má město v různých akciových společnostech, tedy i v Dostihovém spolku.

 

„S vidinou blížících se jarních prázdnin jsme se ale domluvili s Rozvojovým fondem Pardubice, že ve dnech školního volna podstatně rozšíří nabídku veřejného bruslení v malé hale enteria arény,“ dodal náměstek. „Kromě tradičních termínů vyhrazených pro veřejné bruslení, kterými jsou vždy úterý a čtvrtek odpoledne, zařadil rozvojový fond do rozvrhu využití ledové plochy v malé hale na každý den v týdnu od 28. února do 6.března tříhodinový dopolední blok veřejného bruslení, jehož součástí bude i jedna hodina bruslení pro rodiče s dětmi,“ doplnil informaci místopředseda představenstva RFP Ondřej Šebek. Vstupenky na veřejné bruslení bude možné zakoupit přímo na místě i on-line formou na stránkách www.arenapce.cz,  kde budou uvedeny i přesné časy jednotlivých bloků veřejného bruslení. (NaH) Ilustrační foto: INTERNET – www.skolasrch.cz

Mohlo by vás zajímat:

Dukla Sportovní: další krok

Dukla Sportovní: další krok

Rekonstrukce basketbalové haly je na spadnutí

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií

Sázka je sázka

Sázka je sázka

Hradecká primátorka oblékla pardubický dres

Radnici navštívili studenti z Tchaj-wanu

Radnici navštívili studenti z Tchaj-wanu

Program výměnného pobytu je velmi pestrý