Zakopaná e-koloběžka

Město Pardubice - 19. 05. 2022
Zakopaná e-koloběžka

PARDUBICE – Určitě každý „Pardubák“ ví, že si ve městě může zapůjčit elektrickou koloběžku, ale bohužel ne každý „pronajímatel“ ví, jak se k ní má chovat. Některé se povalují na chodnících, někdy visí na stromě… Jistý hříšník posunul tyto bezohledné hranice zase o něco dál, a to tím, že ji zakopal. 

 

Devětadvacetiletý muž venčil psa v dubinském lese, když nedaleko tamní cesty zahlédl částečně zakopanou zelenou elektrokoloběžku. Jelikož mu bylo jasné, že takto se někdo k zapůjčenému dopravnímu prostředku zachoval „nevhodně“, vyrozuměl o netradičním nálezu policisty.

 

„Kolegové z dubinského obvodního oddělení nález zadokumentovali, koloběžku zajistili a předají ji majiteli. Kdo ji měl naposledy zapůjčenou, se pravděpodobně zobrazí v příslušném aplikačním systému,“ sdělila tisková mluvčí krajských policistů Eva Maturová.

 

A dále dodává: „Buďte ohleduplní na komunikaci nejen při samotné jízdě, ale k zapůjčeným věcem se chovejte tak, jako by patřily vám. Možná to byla legrace v okamžiku, kdy byl někdo pod vlivem party posilněný alkoholem, ale tahle sranda se opravdu nevyplácí. Pachateli za toto protiprávní jednání hrozí postih ve správním řízení. K jeho dopadení můžete přispět i vy. Pokud máte informace vedoucí k jeho dopadení, volejte kolegům z Obvodního oddělení Pardubice 3 na číslo 974 566 741.“ (zr) Foto: PČR

Mohlo by vás zajímat:

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií

Sázka je sázka

Sázka je sázka

Hradecká primátorka oblékla pardubický dres

Radnici navštívili studenti z Tchaj-wanu

Radnici navštívili studenti z Tchaj-wanu

Program výměnného pobytu je velmi pestrý

Pozor na sobotní omezení

Pozor na sobotní omezení

Pardubický vinařský maraton přinese rozsáhlé změny MHD