Léto končí, kroužky pokračují

Město Pardubice - 22. 08. 2022
Léto končí, kroužky pokračují

PARDUBICE - Více než 400 spokojených dětí prošlo letními tábory pořádanými Domem dětí a mládeže BETA. Z oblíbených příměstských táborů si děti vybíraly taneční, výtvarné nebo sportovní zaměření.

 

„Pořádali jsme výpravy za zvířátky a seznamovali se s přírodou. Aktuální byl hasičský tábor, v jehož průběhu účastníci sledovali v přímém přenosu zásah profesionálů v národním parku České Švýcarsko. Po dvou covidových letech jsme úspěšně obnovili putovní vodácký tábor. A již tradičně se děti seznamovaly se starými i novějšími řemesly na pobytovém táboře v Orlických horách,“ uvedla pro Týdeník Pernštejn Iveta Zemanová, pedagog volného času DDM BETA.

 

Tábory ale již zůstávají jen na fotkách a v krásných vzpomínkách na zážitky a nová přátelství. Prázdniny skončily a nastal čas dívat se dopředu.

 

DDM BETA připravil pro děti nabídku pestrou zájmové činnosti pro začínající školní rok. V obou budovách, na Štolbově i na Dubině, se bude tančit, zpívat, hrát na hudební nástroje. „Rozšířili jsme nabídku sportovních kroužků, a také přibyly další kroužky pro kuchaře a kutily. Pokračují kroužky fotografování, šití a módního návrhářství. Dlouhou tradici mají v DDM BETA výtvarné kroužky – keramika, kresba, malba, vitráže, ale také zentangle nebo origami,“ specifikuje Zemanová.

 

V nabídce zájmového vzdělávání vynikají Domy dětí a mládeže poskytováním odborně kvalitních a cenově příznivých volnočasových aktivit, které probíhají v bezpečném a pozitivním prostředí.

 

„Zlepšujeme nejen nabídku kroužků, ale také prostory a vybavení pro kroužky. Na obou budovách na děti po prázdninách čeká příjemné překvapení v podobě rekonstruovaných prostor,“ uzavírá Iveta Zemanová.

 

Celá nabídka kroužků je na webových stránkách www.ddmstolbova.com, zájemci se zde mohou rovnou do kroužků přihlásit. (zr) Foto: DDM BETA

Mohlo by vás zajímat:

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA

Nostalgické linky startují

Nostalgické linky startují

Nedělní akce připomene 70 let provozu trolejbusů na Slovany

Dukla Sportovní: další krok

Dukla Sportovní: další krok

Rekonstrukce basketbalové haly je na spadnutí

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií