Online a mikroweb

Region - 22. 09. 2022
Online a mikroweb

PARDUBICE - Od roku 2014 uděluje Pardubický kraj Cenu za zásluhy o Pardubický kraj a Cenu Michala Rabase za záchranu. Na obě tyto ceny může jednotlivce nebo i kolektivy nominovat také veřejnost. Tyto nominace posuzuje porota složená ze zastupitelů Pardubického kraje a schvaluje celé zastupitelstvo. Nyní se celý proces pro veřejnost zjednodušil.

 

„Rozhodli jsme se umožnit veřejnost podávat nominace online, na interaktivním formuláři. Letos je poslední ročník, kdy lidé mohou využít jak vytištěný formulář, tak i elektronický, od příštího roku bude vše elektronické, samozřejmě s veškerým zabezpečením osobních údajů,“ uvedl hejtman Martin Netolický. „Připravili jsme také nový mikroweb, kde jsou kromě nominačního formuláře zdokumentovány všechny předchozí ročníky včetně medailonků oceněných, fotografií a brožur. Najdete ho na drese: oceneni.pardubickykraj.cz,“ doplnil hejtman.

 

Jako každoročně je uzávěrka návrhů ocenění do konce listopadu. Před vyplňováním nominačního formuláře je dobré si připravit informace o nominovaném (jméno, telefon, e-mail, adresa, datum narození), zdůvodnění nominace, případně odkazy (např. na webové stránky dokumentující tuto nominaci) a kontaktní údaje navrhovatele. Pak už je vyplnění a odeslání otázkou několika minut.

 

Kromě dvou hlavních kategorií jsou každoročně udělovány i Cena médií a Medaile hejtmana Pardubického kraje. Ceny za rok 2022 se budou udílet 16. května 2023 v Domě hudby v Pardubicích. (DoB) Ilustrační foto: BEDŘICH PRÁCHENSKÝ

Mohlo by vás zajímat:

Snaží se nalézt dohodu

Snaží se nalézt dohodu

Společné komuniké Pardubického kraje, Nemocnic Pardubického kraje a Lékařského odborového klubu

Zvána je i široká veřejnost

Zvána je i široká veřejnost

Na Univerzitě Pardubice vystoupí světová špička ve 3D designu

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Ti nezaváhali a okamžitě se pustili do záchrany lidského života

Ke 111. výročí existence

Ke 111. výročí existence

Speciální škola v Pardubicích dostala nový objekt integračního centra

Mělo by býti plnohodnotné

Mělo by býti plnohodnotné

Kraj vyhlásil výběrové řízení na vybudování návštěvnického centra na pardubickém zámku

Doprava v obcích bude omezena

Doprava v obcích bude omezena

Chystají se opravy v Mněticích a Ostřešanech