Hlasujte pro ty nejlepší

nominace - 16. 11. 2022
Hlasujte pro ty nejlepší

PARDUBICE – Krajské město hledá další sportovce, kteří by se mohli stát těmi nejúspěšnějšími za rok 2022. Své tipy navíc nedává sama radnice, magistrát města přijímá návrhy přímo od zástupců z řad odborné i laické veřejnosti, a to až do 18. prosince. Zaslané nominace pak vyhodnocuje komise na základě kritérií zveřejněných na městském webu.

 

Mezi základní podmínky, které by měli nominanti na titul Nejúspěšnější sportovci Pardubicka 2022 splňovat, patří mimo jiné členství navrhovaného jednotlivce či kolektivu ve sportovní organizaci či spolku se sídlem na území pardubického regionu. Druhým kritériem jsou úspěchy v prestižních soutěžích, kterých nominovaní sportovci dosáhli v letošním roce. Jednat se může o obsazení předních míst na mistrovstvích světa či Evropy, světových a evropských pohárech či v dalších soutěžích světové a evropské úrovně.

 

Navrženi mohou být jak jednotlivci, tak kolektivy a jak se již stalo pravidlem, udělena bývají také zvláštní ocenění za mimořádný výkon. Každý rok jsou navíc vyhlašováni noví členové síně slávy, kteří se výrazným způsobem zasloužili o rozvoj tělovýchovy a sportu v kategorii sportovec, trenér/cvičitel nebo funkcionář.

 

Zájemci o zaslání svých tipů naleznou nominační formulář spolu s dalšími informace včetně náležitostí návrhů na webu https://pardubice.eu/nejuspesnejsi-sportovci-pardubicka-za-rok-2022. (zr)  

Mohlo by vás zajímat:

Třetí prohra Beksy

Třetí prohra Beksy

Pardubičtí basketbalisté čtvrté utkání prohráli

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Druhý bod pro Třinec

Druhý bod pro Třinec

Pardubičtí hokejisté první zápas v Třinci prohráli

Beksa poprvé vyhrála

Beksa poprvé vyhrála

Pardubičtí basketbalisté snížili

Ani na druhý pokus…

Ani na druhý pokus…

Basketbalisté Pardubic prohráli i druhé čtvrtfinále

Pardubice srovnaly sérii

Pardubice srovnaly sérii

Hokejisté Dynama ve druhém finále porazili Třinec