Třída Míru bez MHD

Město Pardubice - 15. 03. 2023
Třída Míru bez MHD

PARDUBICE – V termínu od 27.3. do 9.7.2023 bude z důvodu opravy dlažby uzavřena třída Míru v úseku mezi ulicemi 17. listopadu a Sladkovského. Dojde tak ke změnám trasy u linek MHD č. 2, 13, 27, 98 a 99.

 

Spoje linek č. 2 a 13 budou ve směru do Polabin vedeny odklonem Sukovou třídou a obslouží zastávku Náměstí Republiky jako náhradní za zastávku U Grandu. Zastávky Třída Míru a Masarykovo náměstí budou zrušeny bez náhrady.

 

Spoje linky č. 27 budou obousměrně vedeny odklonem přes Sukovu třídu. V obou směrech obslouží zastávku Masarykovo nám. jako náhradní za zastávku Třída Míru a ve směru na Duklu navíc obslouží zastávku Náměstí Republiky jako náhradní za zastávku U Grandu.

 

Spoje linky č. 98 bude ve směru na Hlavní nádraží vedeny odklonem po Sukově třídě. Obslouží zastávku Náměstí Republiky jako náhradní za zastávku U Grandu a Masarykovo náměstí (st. č. 2) jako náhradní za Třídu Míru.

 

Spoje linky č. 99 budou ve směru do Polabin vedeny odklonem po Sukově třídě, ul. K Polabinám na Masarykovo náměstí (st. č. 1). Obslouží zastávku Náměstí Republiky jako náhradní za zastávku U Grandu. Zastávka třída Míru bude zrušena bez náhrady. Spoje jedoucí na Hlavní nádraží obslouží zastávku Masarykovo náměstí (st. č. 2) jako náhradní za Třídu Míru. (zr) Foto: FRANTIŠEK VLČEK    

Mohlo by vás zajímat:

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií

Sázka je sázka

Sázka je sázka

Hradecká primátorka oblékla pardubický dres

Radnici navštívili studenti z Tchaj-wanu

Radnici navštívili studenti z Tchaj-wanu

Program výměnného pobytu je velmi pestrý

Pozor na sobotní omezení

Pozor na sobotní omezení

Pardubický vinařský maraton přinese rozsáhlé změny MHD