Kantýna roku je ve Foxconnu

Region - 26. 11. 2024
Kantýna roku je ve Foxconnu

PARDUBICE - Foxconn Česká republika a společnost Aramark slaví významný úspěch. Provozovna v Pardubicích byla v prestižní soutěži Kantýna roku oceněna titulem „Národní vítěz“ v kategorii Inovativní a udržitelný přístup. Tato cena potvrzuje, že moderní firemní gastronomie může být nejen chutná a kvalitní, cenově příznivá, ale zároveň ohleduplná k životnímu prostředí.


Pardubická kantýna zaujala odbornou porotu svou schopností propojit běžný provoz a technologické inovace s udržitelnými postupy. „Ocenění Kantýna roku je pro nás důkazem, že kvalitní a inovativní přístup k firemnímu stravování má smysl. Jsem ráda, že se nám společně s Aramarkem podařilo vytvořit prostor, kde si zaměstnanci nejen pochutnají, ale zároveň mají jistotu, že děláme něco pro udržitelnou budoucnost,“ uvedla Radka Svobodová, manažerka Compliance, PR a komunikace společnosti Foxconn Česká republika.

 

Stravování v oceněné kantýně zajišťuje společnost Aramark, která denně servíruje tisícům zaměstnanců pokrmy z kvalitních surovin. Na jídelníčku nechybí sezónní ingredience, vegetariánské a veganské varianty, a nabídka je přizpůsobována moderním trendům i přáním strávníků. „Naše partnerství s Foxconnem nás neustále motivuje hledat nové způsoby, jak posouvat standardy firemního stravování. Jsme rádi že se nám opět společně podařilo získat prestižní ocenění, a budeme i nadále hledat inovativní a udržitelné cesty ke zlepšení,“ uvedl Petr Benda, ředitel pro lidské zdroje a komunikaci společnosti Aramark.

V posledních třech letech získala společnost Foxconn každoročně ocenění Kantýna roku pro Pardubický kraj a v roce 2023 také byla Národním vítězem v kategorii nad 1 000 porcí. Všechna tato ocenění potvrzují, že i ve firemním stravování lze spojit inovace, kvalitu a ohleduplnost k přírodě. Spolupráce s Aramarkem přináší reálné výsledky a nastavuje nový standard v oblasti firemní gastronomie. „Tato cena je oceněním práce celého týmu a zároveň závazkem, abychom v naší snaze nepolevovali. Udržitelný přístup a spokojenost zaměstnanců jsou pro nás klíčové hodnoty, které chceme dále rozvíjet,“ uzavřela Radka Svobodová.

 

Hodnocení v soutěži Kantýna roku probíhá na základě kritérií, jako jsou úroveň vybavení stravovacího prostoru, složení a variabilita nabízených pokrmů, rychlost odbavení zákazníků, kvalita podávaného jídla a profesionální přístup obsluhy. Významným aspektem je také odpadové hospodářství a bezodpadový koncept. Soutěž organizuje a vyhlašuje Sdružení pro zaměstnanecké stravování – ProZAMS a Klub zaměstnavatelů ČR. (zr – TZ) Foto: FOXCONN ČR

Mohlo by vás zajímat:

Prostor velkých investic

Prostor velkých investic

V areálu Ke Tvrzi v Pardubicích zahájil kraj první stavbu

Technologie mění pohled robotů

Technologie mění pohled robotů

Úspěch inovativní technologie expertů z Univerzity Pardubice

Ve dvou zdravotnických zařízeních

Ve dvou zdravotnických zařízeních

Krajský náměstek Štefka tentokrát navštívil nemocnice na západě kraje

Museli rozebrat střechu

Museli rozebrat střechu

Požár v průmyslovém objektu zaměstnal pět jednotek hasičů

Návrh krajského rozpočtu je připraven

Návrh krajského rozpočtu je připraven

Provozními úsporami vytváří prostor pro investice

Ocenění pardubickému vědci

Ocenění pardubickému vědci

Michal Holčapek převezme cenu Česká hlava