Bronz Turistickým novinám

Region - 17. 07. 2021
Bronz Turistickým novinám

LYSÁ NAD LABEM – Regiony České republiky -  to je název 20. ročníku výstavy, která představuje města, obce a regiony. Pardubický kraj se zde prezentuje prostřednictvím expozice Destinační společnosti Východní Čechy. Výstava probíhá až do neděle 18. července v Lysé nad Labem.





Prezentace našeho kraje i v takové podobě, jakou je výstava, je v dnešní době důležitá. Pohovořit s návštěvníky na místě, doporučit výletní cíle nebo tipy na dovolenou, přidat i vhodný propagační materiál nebo mapu, to je to, co cílová skupina této výstavy oceňuje. Hned prvního dne akce se zúčastnily i organizované skupiny seniorů, kteří tento druh propagace vítají,“ řekl Alexandr Krejčíř, radní Pardubického kraje zodpovědný za sport, cestovní ruch a majetek. „Samozřejmě, že používáme prioritně formy online marketingu, ale vždy je nutné vybalancovat vhodný mix s ohledem na naše potenciální návštěvníky,“ dodal Alexandr Krejčíř.





Turistická nabídka Pardubického kraje se soustřeďuje na cykloturistiku, návštěvu hradů a zámků, představuje rozhledny v kraji, láká k návštěvě historických měst, nabízí unikátní projížďky v parních vlacích, ale samozřejmě myslí i na milovníky přírody nebo horských výšlapů. Navíc je u příležitosti oslav 500 let renesance ve východních Čechách v kraji připraveno mnoho zajímavých výstav a skvělých akcí.





Součástí výstavy je i národní soutěžní přehlídka propagačních materiálů Turistpropag 2021, která se koná již po sedmé. „Ve velké konkurenci jsme zabodovali v kategorii Turistické noviny, kde jsme získali krásné třetí místo,“ uvedl René Živný, předseda výboru Zastupitelstva Pardubického kraje pro cestovní ruch. „Turistické noviny Východní Čechy jsou oblíbeným materiálem, který vydává Destinační společnost Východní Čechy dvakrát ročně, na letní a zimní sezónu,“ dodal René Živný.





V soutěži Turistpropag získala ocenění za svoje propagační materiály i města Vysoké Mýto, Svitavy a Litomyšl. (PaS) Foto: Pk

 

Mohlo by vás zajímat:

Mělo by býti plnohodnotné

Mělo by býti plnohodnotné

Kraj vyhlásil výběrové řízení na vybudování návštěvnického centra na pardubickém zámku

Doprava v obcích bude omezena

Doprava v obcích bude omezena

Chystají se opravy v Mněticích a Ostřešanech

Amerika a její krásy

Amerika a její krásy

Komunita pro komunitu pořádá v Chotči cestovatelskou přednášku Michaely Hrdé

Cenné dokumenty a svědectví

Cenné dokumenty a svědectví

Výstava ve Státním archivu přibližuje bojiště našich vojáků ve Velké válce

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Polovinu investice uhradí Státní fond dopravní infrastruktury

Opatovická Romana

Opatovická Romana

Nová teplárenská turbína za 581 milionů korun nese ženské jméno