Hledají potenciální zákazníky

Region - 23. 07. 2021
Hledají potenciální zákazníky

 

PŘELOUČ - V červenci 2021 představitelé firmy SVOS jako členové delegace podnikatelů doprovázejících náměstka pro řízení sekce průmyslové spolupráce MO Tomáše Kopečného navštívili Burkinu Faso, Ghanu a Mali. V rámci projektu ekonomické diplomacie PROPED se v těchto afrických zemích uskutečnila prezentace obranného průmyslu ČR.

 

Cílem tohoto projektu bylo nejen představit české firmy, ale také vést jednání na ministerstvech obrany a národní bezpečnosti, vnitra, dále pak na generálních štábech, velení četnictva a policie.

 

„Snažíme se využívat takovéto akce v rámci PROPED, protože nám umožňují lépe a aktivně oslovovat potenciální zákazníky v konkrétních zemích,“ konstatuje Štěpán Černý, obchodní ředitel SVOS. „V uvedených zemích jsme prezentovali převážně naše vozidlo Perun. A to jak pro vojenské, tak i pro policejní účely. Nabízeli jsme také nový produkt, určený právě pro africké země a týkající se automobilů Toyota Hilux, které se zde hojně využívají.“

 

Zástupci SVOS se zúčastnili také obdobné akce ve slovinské Lublani, která se konala tentokrát za podpory Asociace obranného a bezpečnostního průmyslu ČR a Slovinského klastru obranného průmyslu a ve spolupráci s velvyslanectvím ČR. Akce se uskutečnila v návaznosti na snahy Slovinska o navýšení obranného rozpočtu a provedení nezbytné modernizace ozbrojených sil, bezpečnostních a záchranných složek.

 

„Na tomto fóru jsme představili celkové portfolio pancéřovaných vozidel SVOS. Důležitá přitom pro nás byla účast představitelů slovinských obranných a bezpečnostních složek, v nichž vidíme naše potenciální zákazníky,“ upřesňuje Štěpán Černý.

 

Účast společnosti v ekonomických misích je pro SVOS velmi přínosný, jak z pohledu výměny informací, tak i z hlediska potenciálního obchodního potenciálu. (KŠ) Foto: SVOS

Mohlo by vás zajímat:

Mělo by býti plnohodnotné

Mělo by býti plnohodnotné

Kraj vyhlásil výběrové řízení na vybudování návštěvnického centra na pardubickém zámku

Doprava v obcích bude omezena

Doprava v obcích bude omezena

Chystají se opravy v Mněticích a Ostřešanech

Amerika a její krásy

Amerika a její krásy

Komunita pro komunitu pořádá v Chotči cestovatelskou přednášku Michaely Hrdé

Cenné dokumenty a svědectví

Cenné dokumenty a svědectví

Výstava ve Státním archivu přibližuje bojiště našich vojáků ve Velké válce

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Polovinu investice uhradí Státní fond dopravní infrastruktury

Opatovická Romana

Opatovická Romana

Nová teplárenská turbína za 581 milionů korun nese ženské jméno