V pátek se posedmé „Hraje za Pardubice“

Basket - 18. 01. 2021
V pátek se posedmé „Hraje za Pardubice“

 

PARDUBICE - Hrajeme spolu za Pardubice je název společného projektu basketbalového klubu BK JIP Pardubice a Komorní filharmonie Pardubice, spočívajícího ve zcela unikátním propojení světa sportu a hudby, vždy navíc s charitativním podtextem. Sedmý ročník projektu se uskuteční již tento pátek (22. ledna).

S ohledem na aktuální vládní opatření však tentokrát bude v online režimu: na koncert pardubické filharmonie, který se uskuteční v Sukově síni Domu hudby, naváže ve Sportovní hale Dašická utkání NBL mezi BK JIP Pardubice a BK Opava. Celá akce odstartuje v Domě hudby, kde v 16.30 zazní úvodní slovo. O deset minut později pak začne samotný koncert Komorní filharmonie Pardubice s dirigentem Debashishem Chaudhurim (na snímku) a sólistkou Ester Pavlů. Po této kulturní části bude následovat, stejně jako v předešlých ročnících, basketbalové klání. V rámci 20. kola NBL přivítá Beksa Opavu. Mač startuje v 17.45 hodin, nikoliv však v hokejové aréně, jako tomu bývá obyčejně, nýbrž ve sportovní hale na Dašické. Celou akci bude možné sledovat jako Livestream na TVCOM.cz.

Stejně jako v předcházejících ročnících, i tentokrát bude mít projekt charitativní podtext. K dispozici jsou virtuální vstupenky v hodnotách 100, 200 a 300 Kč, přičemž kompletní výtěžek bude věnován na dobročinné účely. (bkpardubice, saf)

Mohlo by vás zajímat:

Pardubice srovnaly sérii

Pardubice srovnaly sérii

Hokejisté Dynama ve druhém finále porazili Třinec

Dynamo ve finále prohrává

Dynamo ve finále prohrává

Pardubičtí hokejisté v úvodu na Oceláře nestačili

Beksa v Ústí padla

Beksa v Ústí padla

Pardubičtí basketbalisté prohráli úvodní utkání čtvrtfinále

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Enteria aréně vládne HAKYTO

Enteria aréně vládne HAKYTO

Exkluzivní rozhovor Týdeníku Pernštejn s maskotem Dynama

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1