Sliny se opět sbíhají
Region - 13. 05. 2022
Sliny se opět sbíhají

PRAHA – Drobulka od Davida Nováka nebo Konfitovaná vepřová líčka s kampotským pepřem a mořskou solí od Josefa Morávka. Toto jsou dva z devíti výrobků navržených komisí na Regionální potravinu Pardubického kraje v roce 2022. Do soutěže se zde přihlásilo celkem 155 produktů od 38 výrobců.

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu TP Premium
Předplatné na 1 měsíc za pouhých 25 Kč.

Mohlo by vás zajímat:

Na jubilejním dvacátém sněmu

Na jubilejním dvacátém sněmu

René Živný obhájil post předsedy SNK Evropských demokratů

Poutníci jsou vítáni

Poutníci jsou vítáni

Přelouč se stává centrem východočeské trasy svatojakubské cesty

Zlatý IDET pro SVOS Přelouč

Zlatý IDET pro SVOS Přelouč

Bojové vozidlo MARS 4x4 bylo oceněno na mezinárodním veletrhu obranné techniky

Explosia má Osobnost roku

Explosia má Osobnost roku

Na IDETu byl oceněn také odborník z oboru trhavin Ladislav Říha

Potřetí za sebou

Potřetí za sebou

Obnova Zámku Pardubice bodovala v prestižní soutěži Gloria musaealis

Naděje od týmu profesora Holčapka

Naděje od týmu profesora Holčapka

Univerzita Pardubice představila koncept klinické studie diagnostiky rakoviny slinivky