Sliny se opět sbíhají
Region - 13. 05. 2022
Sliny se opět sbíhají

PRAHA – Drobulka od Davida Nováka nebo Konfitovaná vepřová líčka s kampotským pepřem a mořskou solí od Josefa Morávka. Toto jsou dva z devíti výrobků navržených komisí na Regionální potravinu Pardubického kraje v roce 2022. Do soutěže se zde přihlásilo celkem 155 produktů od 38 výrobců.

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu TP Premium
Předplatné na 1 měsíc za pouhých 25 Kč.

Mohlo by vás zajímat:

Inspirujte se Gočárem

Inspirujte se Gočárem

Ušijte si sandály na míru

Nejen vrásky nebo znaménka

Nejen vrásky nebo znaménka

Pardubická nemocnice otevřela plastickou poradnu

Levná a ekologická varianta

Levná a ekologická varianta

Chytré senzory z Univerzity Pardubice pomohou zemědělcům

Perníková popelnice

Perníková popelnice

Čenkovice jsou krajským tahounem v třídění odpadu

Den starokladrubského koně

Den starokladrubského koně

Tradiční akce Národního hřebčína se koná v sobotu 28. května

Čeperka chystá referendum

Čeperka chystá referendum

Proces EIA na spalovnu v Opatovicích započal