Sliny se opět sbíhají
Region - 13. 05. 2022
Sliny se opět sbíhají

PRAHA – Drobulka od Davida Nováka nebo Konfitovaná vepřová líčka s kampotským pepřem a mořskou solí od Josefa Morávka. Toto jsou dva z devíti výrobků navržených komisí na Regionální potravinu Pardubického kraje v roce 2022. Do soutěže se zde přihlásilo celkem 155 produktů od 38 výrobců.

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu TP Premium
Předplatné na 1 měsíc za pouhých 25 Kč.

Mohlo by vás zajímat:

Srdce na dlani

Srdce na dlani

Nominujte dobrovolníky, neziskovky a firmy na ocenění!

Díky Baltic Expressu

Díky Baltic Expressu

Polští novináři objevovali krásy Pardubického kraje

Upřesnění a omluva

Upřesnění a omluva

K článku publikovanému 9.3.2023 na těchto stránkách a 13.3.2023 v tištěném vydání

Sanitky na autodromu

Sanitky na autodromu

Pardubický kraj opět hostil nejlepší řidiče záchranek

Titul putuje do Letovic

Titul putuje do Letovic

Na Univerzitě Pardubice soutěžili nejlepší mladí chemici z celé republiky

Parní vlaky připraveny ke startu

Parní vlaky připraveny ke startu

Letos zavítají nově také do Litomyšle