Kvis je titulárním partnerem

Basketbal - 02. 07. 2022
Kvis je titulárním partnerem

PARDUBICE - Basketbalový klub představil svého nového titulárního partnera, jímž se od 1. července stala pardubická společnost Kvis, patřící do holdingu enteria.

 

Na konci kalendářního roku 2021 došlo k předem avizovanému ukončení spolupráce s dlouhodobým titulárním partnerem, společností JIP východočeská, a uplynulou sezonu jsme tak dohráli pod názvem BK Pardubice. Nesmírně nás těší, že do nové sezony 2022/2023 vstoupíme s novým titulárním partnerem v názvu klubu, který nově zní BK Kvis Pardubice,“ uvedl předseda představenstva BK Pardubice Pavel Stara.

 

Jedná o zcela logické vyústění našeho dlouholetého partnerství s holdingem enteria a jeho klíčovými společnostmi, jimiž jsou Chládek a Tintěra Pardubice a právě Kvis Pardubice. Celou spolupráci přitom rozhodně nevnímáme pouze z ekonomického pohledu. Velmi si vážíme skutečnosti, že naši klíčoví partneři se aktivně podílejí na dalším rozvoji Beksy, a to nejen po sportovní stránce, ale i všech dalších klíčových projektů, které realizujeme v rámci společenské odpovědnosti,“ dodal Stara.

 

Spojení našich firem s BK Pardubice má dlouholetou tradici. Společnost Chládek a Tintěra Pardubice podporuje pardubický klub více než 20 let, přičemž v posledních letech tuto podporu doplňujeme nejen vlastním holdingem enteria, ale i dalšími dceřinými společnostmi. Jednou z nich je již několik let i dceřinná firma Kvis Pardubice,“ vysvětluje Ondřej Joska, předseda dozorčí rady společnosti enteria a člen dozorčí rady BK Pardubice.

 

Pavel Jeništa, předseda představenstva Kvis Pardubice, dodává: „Společnost Kvis Pardubice je ve stavařině aktivní v širším pardubickém regionu. V rámci naší činnosti se snažíme být svému okolí maximálně prospěšní, a proto nejen v Pardubicích velmi rádi podporujeme sportovní, společenské a kulturní akce. Dlouhodobé partnerství nás pojí mimo jiné právě s BK Pardubice, a to jak s mužským A-týmem, tak s mládeží.“ (zr)

Mohlo by vás zajímat:

Beksa poprvé vyhrála

Beksa poprvé vyhrála

Pardubičtí basketbalisté snížili

Ani na druhý pokus…

Ani na druhý pokus…

Basketbalisté Pardubic prohráli i druhé čtvrtfinále

Beksa v Ústí padla

Beksa v Ústí padla

Pardubičtí basketbalisté prohráli úvodní utkání čtvrtfinále

Porážka závěrem

Porážka závěrem

Beksa prohrála pátý zápas v řadě

Čtvrtá prohra v řadě

Čtvrtá prohra v řadě

Basketbalisté Pardubic natahují sérii proher

V Ústí málem za sto…

V Ústí málem za sto…

Beksa podlehla na palubovce v Ústí nad Labem