Kvis je titulárním partnerem

Basketbal - 02. 07. 2022
Kvis je titulárním partnerem

PARDUBICE - Basketbalový klub představil svého nového titulárního partnera, jímž se od 1. července stala pardubická společnost Kvis, patřící do holdingu enteria.

 

Na konci kalendářního roku 2021 došlo k předem avizovanému ukončení spolupráce s dlouhodobým titulárním partnerem, společností JIP východočeská, a uplynulou sezonu jsme tak dohráli pod názvem BK Pardubice. Nesmírně nás těší, že do nové sezony 2022/2023 vstoupíme s novým titulárním partnerem v názvu klubu, který nově zní BK Kvis Pardubice,“ uvedl předseda představenstva BK Pardubice Pavel Stara.

 

Jedná o zcela logické vyústění našeho dlouholetého partnerství s holdingem enteria a jeho klíčovými společnostmi, jimiž jsou Chládek a Tintěra Pardubice a právě Kvis Pardubice. Celou spolupráci přitom rozhodně nevnímáme pouze z ekonomického pohledu. Velmi si vážíme skutečnosti, že naši klíčoví partneři se aktivně podílejí na dalším rozvoji Beksy, a to nejen po sportovní stránce, ale i všech dalších klíčových projektů, které realizujeme v rámci společenské odpovědnosti,“ dodal Stara.

 

Spojení našich firem s BK Pardubice má dlouholetou tradici. Společnost Chládek a Tintěra Pardubice podporuje pardubický klub více než 20 let, přičemž v posledních letech tuto podporu doplňujeme nejen vlastním holdingem enteria, ale i dalšími dceřinými společnostmi. Jednou z nich je již několik let i dceřinná firma Kvis Pardubice,“ vysvětluje Ondřej Joska, předseda dozorčí rady společnosti enteria a člen dozorčí rady BK Pardubice.

 

Pavel Jeništa, předseda představenstva Kvis Pardubice, dodává: „Společnost Kvis Pardubice je ve stavařině aktivní v širším pardubickém regionu. V rámci naší činnosti se snažíme být svému okolí maximálně prospěšní, a proto nejen v Pardubicích velmi rádi podporujeme sportovní, společenské a kulturní akce. Dlouhodobé partnerství nás pojí mimo jiné právě s BK Pardubice, a to jak s mužským A-týmem, tak s mládeží.“ (zr)

Mohlo by vás zajímat:

Beksa (zatím) bez trenérů

Beksa (zatím) bez trenérů

Vanja Miljkovič už není trenérem pardubických basketbalistů

Beksa končí…

Beksa končí…

Pardubičtí basketbalisté vypadli ve čtvrtfinále

Třetí prohra Beksy

Třetí prohra Beksy

Pardubičtí basketbalisté čtvrté utkání prohráli

Beksa poprvé vyhrála

Beksa poprvé vyhrála

Pardubičtí basketbalisté snížili

Ani na druhý pokus…

Ani na druhý pokus…

Basketbalisté Pardubic prohráli i druhé čtvrtfinále

Beksa v Ústí padla

Beksa v Ústí padla

Pardubičtí basketbalisté prohráli úvodní utkání čtvrtfinále