Za zvířectvem i za Toulovcem

Region - 02. 09. 2022
Za zvířectvem i za Toulovcem

VÝCHODNÍ ČECHY - Léto pomalu končí, ale stále máme čas si před nadcházejícím podzimem pořádně „dobít baterky“ díky oblíbeným Cyklopeckám. Kromě výletů po krásách východních Čech se navíc stále můžete zapojit do soutěže a vyhrát třeba horské kolo. Akce trvá do 30. září a trasy si můžete vybírat podle zajímavých míst i fyzické náročnosti.

 

Cyklopecky Východní Čechy 2022 nabízejí tradičních 15 tras různé náročnosti a délky. Mezi méně náročné patří trasa Pardubickem za zvířectvem (40 km) nebo trasa Za rytířem Toulovcem (37 km). Ke středně náročným patří trasa Kolem východočeského Karlštejna (32 km), k náročným zase trasa Z Dolní Moravy do Stříbrnic (29,6 km). „Smyslem soutěže je představit méně známé, avšak též krásné atraktivity našeho kraje a aktivní pohyb na čerstvém vzduchu,“ uvedl Alexandr Krejčíř, radní pro cestovní ruch Pardubického kraje.

 

Podmínkou zapojení do soutěže je získání alespoň pěti razítek z různých tras do hrací karty. Na každé trase jsou minimálně dvě razítkovací místa. Výherce losujeme z těch, kteří odeslali správně vyplněné karty. Hlavní cenou je horské kolo Kross v hodnotě 20 tisíc korun, dále jsou to hodnotné poukazy na krásné pobyty ve východních Čechách, dárkové předměty a vouchery.

 

Všechny informace o soutěži, hrací karta a popis tras včetně zajímavostí jsou na webových stránkách www.cyklopecky.info. Soutěž má také svůj FB facebook.com/…cky.

 

Soutěž organizuje Destinační společnost Východní Čechy ve spolupráci s Královéhradeckou krajskou centrálou cestovního ruchu, Pardubickým a Královéhradeckým krajem a oblastními destinačními managementy obou krajů. Hlavními partnery soutěže jsou Česká centrála cestovního ruchu – CzechTourism (www.kudyznudy.cz) a BIKEMAX , s.r.o. (zun) Foto: Pk

Mohlo by vás zajímat:

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Koalice pro Pardubický kraj půjde do podzimních voleb opět společně

Před druhou etapou rekonstrukce

Před druhou etapou rekonstrukce

Rozšíření Gočárovy galerie v Automatických mlýnech je výzvou pro architekty

V Kladrubech s mezinárodní účastí

V Kladrubech s mezinárodní účastí

Jedni z nejlepších vozatajů světa zavítali na Rudolfův pohár 2024

Snaží se nalézt dohodu

Snaží se nalézt dohodu

Společné komuniké Pardubického kraje, Nemocnic Pardubického kraje a Lékařského odborového klubu

Zvána je i široká veřejnost

Zvána je i široká veřejnost

Na Univerzitě Pardubice vystoupí světová špička ve 3D designu

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Ti nezaváhali a okamžitě se pustili do záchrany lidského života