Velké komplikace na silnicích regionu

Region - 02. 02. 2021
Velké komplikace na silnicích regionu

 

PARDUBICKO – Složitá situace zavládla v úterý ráno na silnicích v regionu. Na mnoha komunikacích se vytvořilo náledí a než mohly být komunikace náležitě ošetřeny, neobešlo se to bez řady dopravních nehod. Problémy vznikaly i na silnicích 1. třídy, například na I/2 mezi Přeloučí a Pardubicemi či v úseku Nasavrky – Trhová Kamenice na I/37, kde došlo k hromadné nehodě sedmi aut.

„V souvislosti s aktuálním počasím dávejte, řidiči a chodci, na svých cestách velký pozor,“ vyzvala dopoledne Lenka Vilímková z Krajského ředitelství Policie ČR. Pro názornost komplikované situace uvádíme přehled policejních výjezdů k dopravním kolizím v kraji z dnešního brzkého rána. Žel, záznam to není konečný…

04:50 - silnice I. třídy č. 35 Mikuleč/Svitavy Plně naložený kamion havaroval do stromu a zasahuje do vozovky. Překážka je označena a provoz po komunikaci je v obou směrech obnoven. 
05:00 - silnice I. třídy č. 11 Žamberk/Šedivec Střet osobního vozidla se zvěří. V místě bez komplikací v dopravě.
05:05 - silnice I. třídy č. 2 Valy/Pardubice Nehoda třech osobních vozidel. Silnice průjezdná.
05:08 - Holotín/Pardubice Havárie osobního vozidla do příkopu. Dopravní nehoda nákladního a osobního vozidla, dopravní prostředky odstaveny mimo komunikaci.
05:17 - Nová Ves Havárie dvou vozidel do silničního příkopu.
05:24 - Nasavrky-Nová Ves/Chrudim Hromadná dopravní nehoda třech osobních vozidel, dodávky a dvou nákladních vozidel. Na místě dvě zraněné osoby.
05:45 - Sezemice-Počaply/Pardubice Dopravní nehoda třech vozidel. Jedna zraněná osoba. Silnice průjezdná.   
05:53 - silnice I. třídy č. 35 Koclířov-Hřebeč/Svitavy Řidiči oznámeno náledí nad Hřebečským tunelem. Informace okamžitě předána údržbě komunikací.
06:07 - silnice I. třídy č. 35 u křižovatky Spáleniště ve směru na Moravskou Třebovou Dopravní nehoda nákladního a osobního vozidla. Bez zranění.
06:12 - silnice I. třídy č. 35 výjezd u Uni Hobby ve Svitavách Řidiči oznámeno náledí na komunikaci, doprava v místě stojí. Informace s žádostí o ošetření silnice okamžitě předána údržbě komunikací.
06:14 - Dobrkov-Luže Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Bez zraněných osob. Dechové zkoušky na alkohol byly u řidičů negativní.
06:32 - silnice I. třídy č. 35 Koclířov/Svitavy ve směru Mohelnice Havárie kamionu do silničního příkopu. Kabina vozidla je mimo komunikaci, návěs do ní zasahuje. Bez zranění.
06:36 - Sázava Lanškrounsko Střet osobního vozidla se zvěří. V místě bez komplikací v dopravě.
07:00 - Krouna-Rychnov Chrudimsko (křižovatka Krouna směr Borová) Dopravní nehoda dvou vozidel. Dvaasedmdesátiletý řidič osobního vozu pravděpodobně nedal přednost v jízdě jinému vozidlu. Při střetu utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do fakultní nemocnice. Provoz je v místě nehody řízen kyvadlově.
07:17 - silnice I. třídy č. 35 Hrušová Orlickoústecko Poškození dvou dodávkových vozidel. Výtluk na komunikaci. Bez zranění. (ro) Ilustrační foto: ROMAN MARČÁK
 

 

Mohlo by vás zajímat:

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Koalice pro Pardubický kraj půjde do podzimních voleb opět společně

Před druhou etapou rekonstrukce

Před druhou etapou rekonstrukce

Rozšíření Gočárovy galerie v Automatických mlýnech je výzvou pro architekty

V Kladrubech s mezinárodní účastí

V Kladrubech s mezinárodní účastí

Jedni z nejlepších vozatajů světa zavítali na Rudolfův pohár 2024

Snaží se nalézt dohodu

Snaží se nalézt dohodu

Společné komuniké Pardubického kraje, Nemocnic Pardubického kraje a Lékařského odborového klubu

Zvána je i široká veřejnost

Zvána je i široká veřejnost

Na Univerzitě Pardubice vystoupí světová špička ve 3D designu

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Chytré hodinky zalarmovaly hasiče

Ti nezaváhali a okamžitě se pustili do záchrany lidského života