Velké komplikace na silnicích regionu

Region - 02. 02. 2021
Velké komplikace na silnicích regionu

 

PARDUBICKO – Složitá situace zavládla v úterý ráno na silnicích v regionu. Na mnoha komunikacích se vytvořilo náledí a než mohly být komunikace náležitě ošetřeny, neobešlo se to bez řady dopravních nehod. Problémy vznikaly i na silnicích 1. třídy, například na I/2 mezi Přeloučí a Pardubicemi či v úseku Nasavrky – Trhová Kamenice na I/37, kde došlo k hromadné nehodě sedmi aut.

„V souvislosti s aktuálním počasím dávejte, řidiči a chodci, na svých cestách velký pozor,“ vyzvala dopoledne Lenka Vilímková z Krajského ředitelství Policie ČR. Pro názornost komplikované situace uvádíme přehled policejních výjezdů k dopravním kolizím v kraji z dnešního brzkého rána. Žel, záznam to není konečný…

04:50 - silnice I. třídy č. 35 Mikuleč/Svitavy Plně naložený kamion havaroval do stromu a zasahuje do vozovky. Překážka je označena a provoz po komunikaci je v obou směrech obnoven. 
05:00 - silnice I. třídy č. 11 Žamberk/Šedivec Střet osobního vozidla se zvěří. V místě bez komplikací v dopravě.
05:05 - silnice I. třídy č. 2 Valy/Pardubice Nehoda třech osobních vozidel. Silnice průjezdná.
05:08 - Holotín/Pardubice Havárie osobního vozidla do příkopu. Dopravní nehoda nákladního a osobního vozidla, dopravní prostředky odstaveny mimo komunikaci.
05:17 - Nová Ves Havárie dvou vozidel do silničního příkopu.
05:24 - Nasavrky-Nová Ves/Chrudim Hromadná dopravní nehoda třech osobních vozidel, dodávky a dvou nákladních vozidel. Na místě dvě zraněné osoby.
05:45 - Sezemice-Počaply/Pardubice Dopravní nehoda třech vozidel. Jedna zraněná osoba. Silnice průjezdná.   
05:53 - silnice I. třídy č. 35 Koclířov-Hřebeč/Svitavy Řidiči oznámeno náledí nad Hřebečským tunelem. Informace okamžitě předána údržbě komunikací.
06:07 - silnice I. třídy č. 35 u křižovatky Spáleniště ve směru na Moravskou Třebovou Dopravní nehoda nákladního a osobního vozidla. Bez zranění.
06:12 - silnice I. třídy č. 35 výjezd u Uni Hobby ve Svitavách Řidiči oznámeno náledí na komunikaci, doprava v místě stojí. Informace s žádostí o ošetření silnice okamžitě předána údržbě komunikací.
06:14 - Dobrkov-Luže Dopravní nehoda dvou osobních vozidel. Bez zraněných osob. Dechové zkoušky na alkohol byly u řidičů negativní.
06:32 - silnice I. třídy č. 35 Koclířov/Svitavy ve směru Mohelnice Havárie kamionu do silničního příkopu. Kabina vozidla je mimo komunikaci, návěs do ní zasahuje. Bez zranění.
06:36 - Sázava Lanškrounsko Střet osobního vozidla se zvěří. V místě bez komplikací v dopravě.
07:00 - Krouna-Rychnov Chrudimsko (křižovatka Krouna směr Borová) Dopravní nehoda dvou vozidel. Dvaasedmdesátiletý řidič osobního vozu pravděpodobně nedal přednost v jízdě jinému vozidlu. Při střetu utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do fakultní nemocnice. Provoz je v místě nehody řízen kyvadlově.
07:17 - silnice I. třídy č. 35 Hrušová Orlickoústecko Poškození dvou dodávkových vozidel. Výtluk na komunikaci. Bez zranění. (ro) Ilustrační foto: ROMAN MARČÁK
 

 

Mohlo by vás zajímat:

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Vysoký komín opatovické elektrárny se sokolům zalíbil

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Stavba uleví městu. Archeologický výzkum přišel na 85 milionů

Svatojakubské pozvání

Svatojakubské pozvání

Nadcházející víkend nabízí několik příležitostí k cestě, kultuře i duchovnímu usebrání

Konstrukci montovali Švédové

Konstrukci montovali Švédové

Jízdárna v Kladrubech nad Labem roste jako z vody

Více energie ze slunce

Více energie ze slunce

Pardubický kraj pokračuje v budování fotovoltaických elektráren na svých objektech

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Počet rekvalifikací a kurzů vzrostl meziročně na téměř dvojnásobek