Zájemci mohou přijít

Region - 30. 11. 2022
Zájemci mohou přijít

PARDUBICE - Maturanti a uchazeči o studium na Univerzitě Pardubice mají možnost už zítra, ve čtvrtek 1.12.,  možnost navštívit osobně jednu z jejích sedmi fakult. Fakulta zdravotnických studií nabízí budoucím studentům prohlídku prostor fakulty i podrobné informace na svém Dni otevřených dveří.

 

Fakulta nabízí pro čerstvé maturanty hned několik studijních programů, mezi nimi například žádané Všeobecné ošetřovatelství a Zdravotnické záchranářství. Přihlásit se je možné v bakalářském studiu také na Porodní či Radiologickou asistenci nebo Zdravotně sociální péči.

 

Před návštěvou DOD je potřeba se zaregistrovat na speciální stránce - DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ | Fakulta zdravotnických studií (upce.cz).

 

Další možnost se seznámit s fakultou budou mít maturanti ještě na začátku příštího roku 11. února při online Dni otevřených dveří. Fakulta zdravotnických studií vznikla v roce 2007 a dosud ji vystudovalo 2 500 zájemců o zdravotnické nelékařské profese.

 

Také další fakulty Univerzity Pardubice se otevřou pro osobní návštěvy budoucích studentů hned v úvodu roku 2023.

 

Jako další chystá Den otevřených dveří Dopravní fakulta Jana Pernera. Uchazeče o studium pozve osobně hned dvakrát, 18.  ledna a 25. února 2023. Fakulta restaurování, která sídlí v Litomyšli, plánuje Den otevřených dveří na 20. ledna 2023., Fakulta chemicko-technologická nabízí Den otevřených dveří 25. ledna a 8. února 2023, Fakulta filozofická 27. ledna 2023 a 25. února 2023. Fakulta ekonomicko-správní se otevře uchazečům 11. února 2023. Fakulta elektrotechniky a informatiky nabízí uchazečům už nyní online prohlídku fakulty na odkazu - Den otevřených dveří (upce.cz). Osobně mohou zájemci fakultu navštívit 3. února 2023.

 

Přihlášky na Univerzitu Pardubice, kde studuje téměř 7 tisíc vysokoškoláků, mohou zájemci podávat už od 1. listopadu. Univerzita se tento měsíc představila na veletrhu vzdělávání Gaudeamus v Brně a na konci ledna plánuje v expozici oslovit další studenty také na veletrhu Gaudeamus v Praze na výstavišti v Letňanech. (MaM) Foto: ARCHIV UPa

Mohlo by vás zajímat:

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Vysoký komín opatovické elektrárny se sokolům zalíbil

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Stavba uleví městu. Archeologický výzkum přišel na 85 milionů

Svatojakubské pozvání

Svatojakubské pozvání

Nadcházející víkend nabízí několik příležitostí k cestě, kultuře i duchovnímu usebrání

Konstrukci montovali Švédové

Konstrukci montovali Švédové

Jízdárna v Kladrubech nad Labem roste jako z vody

Více energie ze slunce

Více energie ze slunce

Pardubický kraj pokračuje v budování fotovoltaických elektráren na svých objektech

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Počet rekvalifikací a kurzů vzrostl meziročně na téměř dvojnásobek