Z Boleslavi se třemi body

Fotbal - 12. 02. 2023
Z Boleslavi se třemi body

MLADÁ BOLESLAV Neoslepl sudí Berka? Tak se v neděli odpoledne ptal v ochozech Lokotrans Areny redaktor Týdeníku Pernštejn, jelikož mu na začátku utkání 19. kola Fortuna:ligy mezi Mladou Boleslaví a Pardubicemi přišlo neuvěřitelné, kolik zákroků na hráče hostujícího celku rozhodčí přehlédl. Nicméně přišla 23. minuta, uvolněný Janošek dobře vystřelil na bránu a odražený míč skončil v domácí síti. Pardubičtí od této chvíle vedli 1:0 a ohromnou vůlí již nedopustili jakoukoli korekci výsledku.

 

Tentokrát to byli hráči Mladé Boleslavi, kdož se trápili s koncovkou. Pět minut před koncem druhé půle se ocitl ve velké šanci pardubický Sychra, skóre se však nezměnilo, stejně jako po infarktovém šestiminutovém prodloužení. Tři dovážené body mají samozřejmě cenu zlata a jsou povzbuzením před klíčovým zápasem se Zlínem, k němuž dojde příští neděli doma v Pardubicích.

 

 

FK Mladá Boleslav – FK Pardubice 0:1 (0:1) Přihlíželo 1240 diváků. (ro) Foto z utkání: RADEK KLIER (Na snímku pardubický Tomáš Vlček s boleslavským Milanem Škodou)

 

Podrobný referát včetně sestavy přinese pondělní tištěné vydání Týdeníku Pernštejn. Na webových stránkách bude k dispozici v sekci Premium – Archiv tištěných vydání v neděli kolem 22. hodiny.

Mohlo by vás zajímat:

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem

Zmar pod hradeckými lízátky

Zmar pod hradeckými lízátky

Pardubičtí fotbalisté v derby neuspěli, příliš pozdě začali být aktivní