Posila útoku přichází z Olomouce

Fotbal - 28. 06. 2023
Posila útoku přichází z Olomouce

PARDUBICE – Prvoligový fotbalový tým posiluje útočné řady. Na přestup do něj přichází z olomoucké Sigmy Tomáš Zlatohlávek, 23letý ofenzivní hráč, jehož hlavní úlohou bude zaměstnávat obrany soupeřů.



Odchovanec Hlučína, který většinu kariéry prožil jako kmenový hráč Sigmy Olomouc, s pardubickým klubem podepsal čtyřletou smlouvu. „Budou se ode mne očekávat góly, což budu fanouškům chtít ukázat co nejdříve,“ říká ve videorozhovoru pro klubový web.



Tomáš Zlatohlávek má na svém kontě 25 startů za různé mládežnické reprezentační kategorie. Poslední tři sezóny strávil ve druhé lize, nejprve na hostování ve dvou moravských klubech a ve Vlašimi. Posledních 12 měsíců bojoval za rezervu Sigmy, která je též účastníkem F:NL, a vstřelil 5 gólů.



Koukal jsem se na zápasy Pardubic v minulé sezóně a doufám, že diváci budou chodit i v nové sezóně v co největším počtu, ať se tribuny zaplní,“těší se na pardubické příznivce.

Také Tomáš Zlatohlávek se již připojil ke kádru a chystá se jak na sérii přípravných utkání, tak i na start FORTUNA:LIGY, která pro něj a jeho spoluhráče začne v sobotu 22.7. v domácím prostředí soubojem proti Bohemians. (zr) Foto: fkpardubice.cz (Na snímku Tomáš Zlatohlávek)

Mohlo by vás zajímat:

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem

Zmar pod hradeckými lízátky

Zmar pod hradeckými lízátky

Pardubičtí fotbalisté v derby neuspěli, příliš pozdě začali být aktivní