Amerika a její krásy

Region - 16. 04. 2024
Amerika a její krásy

CHOTEČ - Amerika a její krásy. Takový je název cestovatelské přednášky Michaely Hrdé, která se uskuteční v hospodě v Chotči v pátek 19. dubna od 18:30 hodin. Pořádá ji Koalice nevládek Pardubicka (KONEP) jako součást projektu Komunita pro komunitu.

 

„Ať už má Amerika pověst, jakou chce, je pro mě jednou z nejlepších zemí světa pro cestování. A to nejen díky její nesmírné diverzitě, ale také vřelým a přátelským lidem,“ uvedla Michaela Hrdá.

 

„Zažijeme čtyři různé cesty v jedné přednášce. Projedeme více než 20 národních parků amerického západu, ale zaskočíme i na Aljašku, Havaj či východ Ameriky. Podělím se i o pár skrytých pokladů, kam stopy většiny turistů nemíří. Mimo jiné projdeme i 450 kilometrů dlouhý John Muir Trail v pohoří Sierra Nevada,“ nastínila cestovatelka, lektorka angličtiny, koučka a zakladatelka neziskovky Láska k přírodě.

 

„Snažím se, aby moje přednášky byly interaktivní a zajímavé pro všechny, kteří milují cestování, od začátečníků až po zkušené cestovatele,“ podotkla Michaela Hrdá. „Pokud hledáte inspiraci pro vaše další cestovatelské dobrodružství, přijďte se podívat na přednášku Amerika a její krásy,“ konstatovala ředitelka Koalice nevládek Pardubicka (KONEP) Jana Machová. Ta je zároveň komunitní pracovnicí v projektu Komunita pro komunitu.

 

Vstup na akci je zdarma, po předchozí registraci na e-mailu machova@konep.cz nebo telefonu 777 837 950. (TD) Foto: mistopisy.cz (Na snímku budova hospody v Chotči)

Mohlo by vás zajímat:

Eliminovat překvapení

Eliminovat překvapení

Již nyní se řidiči Správy a údržby silnic Pardubického kraje připravují na další zimní údržbu

Stahovat a šířit filmy není jen tak

Stahovat a šířit filmy není jen tak

Škoda za téměř 60 milionů korun a hrozba až osmi let za mřížemi

Stavět by se mohlo již letos

Stavět by se mohlo již letos

Spojovací koridor u urgentního příjmu bude vytápěný

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Koalice pro Pardubický kraj půjde do podzimních voleb opět společně

Před druhou etapou rekonstrukce

Před druhou etapou rekonstrukce

Rozšíření Gočárovy galerie v Automatických mlýnech je výzvou pro architekty

V Kladrubech s mezinárodní účastí

V Kladrubech s mezinárodní účastí

Jedni z nejlepších vozatajů světa zavítali na Rudolfův pohár 2024