Údržba v Osicích

Region - 17. 03. 2021
Údržba v Osicích

 

OSICE - Během následujících čtyř víkendů bude na východočeské dálnici D11 probíhat údržba odpočívky, která se nachází na 81. km v obou směrech jízdy.

V rámci údržby bude provedeno vysokotlaké horkovodní čištění parkovacích ploch, a to za použití detergentního přípravku s odsáváním, které slouží k odstranění znečištění například ropnými produkty. Odpočívka je aktuálně znečištěna skvrnami od pohonných hmot, způsobené zejména parkujícími nákladními vozidly.

„Celkem zde plánujeme vyčistit plochu o velikosti přes 20 000 metrů čtverečných,“ uvedla Kristýna Korenčíková z ŘSD. Údržbu pro Ředitelství silnic a dálnic provede firma Pražské služby a.s. Během víkendů 20.3.– 21.3. a 27.– 28.3. proběhne čištění odpočívky ve směru na Hradec Králové. Následující víkendy 3.4.–4.4. a 10.4.–11.4. 2021 podstoupí údržbu odpočívka ve směru na Prahu. Práce se uskuteční vždy v sobotu a neděli v časovém rozmezí zhruba od 8 do 17 hodin. V daných dnech a časech bude na odpočívce omezený prostor na parkování zejména pro nákladní vozidla. V nočních hodinách však bude parkování i ve zmíněných termínech bez omezení. (zr) Foto: ŘSD – Mapy.cz

Mohlo by vás zajímat:

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Polovinu investice uhradí Státní fond dopravní infrastruktury

Opatovická Romana

Opatovická Romana

Nová teplárenská turbína za 581 milionů korun nese ženské jméno

Cyklobusy jinak

Cyklobusy jinak

Do nové turistické sezóny vyjedou tři linky 

Zemřel poslanec Jaroslav Bašta

Zemřel poslanec Jaroslav Bašta

Ve sněmovně by ho měl v klubu SPD nahradit Marcel Dlask

Podvečerní zásah hasičů

Podvečerní zásah hasičů

Čtyři jednotky likvidovaly požár chaty

Dirección Girona

Dirección Girona

Pardubické letiště má nové spojení se Španělskem