Hezký mač, žel, pouze za bod

Fotbal - 19. 03. 2021
Hezký mač, žel, pouze za bod

PRAHA – Páteční předehrávka 24. kola Fortuna:Ligy přinesla v Ďolíčku velmi kvalitní fotbal, v němž domácí tým FK Pardubice dvakrát vedl, ale hostům z FK Mladá Boleslav se dvakrát podařilo srovnat. Výsledná remíza 2:2 (poločas 1:0) je nakonec spravedlivým rozuzlením oboustranně pohledného zápasu.

Pardubická radost začala již ve 4. minutě, kdy se po špatném vhazování soupeře krásně trefil do šibenice Šedovy branky Tischler. Škoda šancí Tomla a Hufa ve 32. minutě, Pardubice měly v této fázi utkání jasně navrch.

Boleslavi pomohlo vystřídání čtyř hráčů na začátku druhé půle, hosté pak byli zřetelně důraznější a velmi nebezpeční. V 53. minutě po zákroku Solila na Malínského a na základě zásahu VAR bezpečně proměnil penaltu Ladra. Druhý gól Pardubic vstřelil v 74. minutě Čelůstka (jeho první v nejvyšší soutěži) a když už to vypadalo zase nadějně, vyrovnal ze standardní situace v 81. minutě Takács. Domácím ještě zatrnulo v 84., ale brankář Letáček vyrazil Klímovu střelu bravurně. Hezký mač, žel, pro Pardubice pouze za bod. (ro) Foto: RADEK KLIER (Na snímku Tomáš Čelůstka, střelec druhého gólu v utkání, jenž byl zároveň jeho prvním v nejvyšší soutěži)

 

Mohlo by vás zajímat:

Prohra v Ďolíčku, Sychrův gól nestačil

Prohra v Ďolíčku, Sychrův gól nestačil

Fotbalisté Pardubic končí základní část Fortuna:Ligy na 13. místě

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem