Parádní nápad do finále

Region - 19. 04. 2021
Parádní nápad do finále

PARDUBICE - „Parádní nápad“, soutěž, která už brzy bude znát své letošní vítěze. Čtyřicet účastníků se zapotilo s přípravou a někteří sklidí ovoce. Na nejúspěšnější čekají hodnotné ceny. Všichni pochopitelně vyhrát nemohou. Nevadí, vyhráli sami nad sebou tím, že se odhodlali přihlásit. A získali. Procvičili se v prezentaci svého nápadu. Seznámili se s novými lidmi, získali nové kontakty, zkušenosti a znalosti…

 

Finále bude 27. dubna, sledujte…

V loňském roce se spojily dvě organizace P-PINK a PowerHUB, aby společně uspořádaly soutěž pro studenty, podnikatele, vědce a všechny kreativce. Pro velký úspěch se soutěž koná i letos. Soutěžící se ucházejí o vítězství svého podnikatelského projektu. Účastní se jak studenti, tak začínající podnikatelé, nebo i podnikatelé více zavedení.

Všichni mají šance získat některou z cen

Soutěž Parádní nápad má připraveno několik „parádních“ cen. Výhru v podobě mentoringu v hodnotě 300 000 Kč, 30 000 Kč v hotovosti, nebo účast na veletrhu start-upů v Tel Aviv. Brzy budeme vědět, kdo je získá.

 

Jak to probíhalo dosud?

Zájemci se zaevidovali elektronicky a písemně představili svůj projekt. Poté proběhlo první kolo hodnocení odbornou porotou. Z celkového počtu 40 přihlášených projektů bylo vybráno 21 nejzajímavějších. Jejich autoři je poté 13. dubna v semifinále představili v online prezentaci odborné komisi. Do této poroty zasedli zástupci privátní i veřejné sféry. Každá porota má vždy přetěžký úkol vybrat ty nejlepší. A to nejtěžší rozhodnutí o konečném vítězi čeká na porotce dne 27.4. Pokud chcete sledovat finále online, tak se přihlaste v 16 hodin na:

 

https://www.facebook.com/events/249593576779095.

Více o projektu na www.paradninapad.cz

  

Jsme tu pro vás, i když nechcete zrovna soutěžit.

Je tu pro vás, Pardubický podnikatelský inkubátor, z.s., P-PINK. Pracujeme pro území celého kraje. Posláním P-PINK je spolupráce s podnikateli, kteří potřebují pomoc, dále podporujeme i ty úspěšné, kteří chtějí něco vylepšit. A vyhledáváme nové talenty ze středních a vysokých škol. Tyto aktivity jsou hrazeny Pardubickým krajem a městem Pardubice. Oba partneři směřují k tomu, aby kraj i město vzkvétaly i co se týče rozvoje podnikatelského prostředí a budoucích příležitostí pracovních míst u nově vzniklých podnikatelských subjektů. Sledujte naše stránky p-pink.cz a FB P-PINK.

 

HANA ŠTĚPÁNOVÁ

předsedkyně správní rady, projektová manažerka pro rozvoj spolupráce se vzdělávacími institucemi a obcemi na území Pardubického kraje.

 

Mohlo by vás zajímat:

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Vysoký komín opatovické elektrárny se sokolům zalíbil

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Stavba uleví městu. Archeologický výzkum přišel na 85 milionů

Svatojakubské pozvání

Svatojakubské pozvání

Nadcházející víkend nabízí několik příležitostí k cestě, kultuře i duchovnímu usebrání

Konstrukci montovali Švédové

Konstrukci montovali Švédové

Jízdárna v Kladrubech nad Labem roste jako z vody

Více energie ze slunce

Více energie ze slunce

Pardubický kraj pokračuje v budování fotovoltaických elektráren na svých objektech

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Počet rekvalifikací a kurzů vzrostl meziročně na téměř dvojnásobek