Parádní nápad do finále

Region - 19. 04. 2021
Parádní nápad do finále

PARDUBICE - „Parádní nápad“, soutěž, která už brzy bude znát své letošní vítěze. Čtyřicet účastníků se zapotilo s přípravou a někteří sklidí ovoce. Na nejúspěšnější čekají hodnotné ceny. Všichni pochopitelně vyhrát nemohou. Nevadí, vyhráli sami nad sebou tím, že se odhodlali přihlásit. A získali. Procvičili se v prezentaci svého nápadu. Seznámili se s novými lidmi, získali nové kontakty, zkušenosti a znalosti…

 

Finále bude 27. dubna, sledujte…

V loňském roce se spojily dvě organizace P-PINK a PowerHUB, aby společně uspořádaly soutěž pro studenty, podnikatele, vědce a všechny kreativce. Pro velký úspěch se soutěž koná i letos. Soutěžící se ucházejí o vítězství svého podnikatelského projektu. Účastní se jak studenti, tak začínající podnikatelé, nebo i podnikatelé více zavedení.

Všichni mají šance získat některou z cen

Soutěž Parádní nápad má připraveno několik „parádních“ cen. Výhru v podobě mentoringu v hodnotě 300 000 Kč, 30 000 Kč v hotovosti, nebo účast na veletrhu start-upů v Tel Aviv. Brzy budeme vědět, kdo je získá.

 

Jak to probíhalo dosud?

Zájemci se zaevidovali elektronicky a písemně představili svůj projekt. Poté proběhlo první kolo hodnocení odbornou porotou. Z celkového počtu 40 přihlášených projektů bylo vybráno 21 nejzajímavějších. Jejich autoři je poté 13. dubna v semifinále představili v online prezentaci odborné komisi. Do této poroty zasedli zástupci privátní i veřejné sféry. Každá porota má vždy přetěžký úkol vybrat ty nejlepší. A to nejtěžší rozhodnutí o konečném vítězi čeká na porotce dne 27.4. Pokud chcete sledovat finále online, tak se přihlaste v 16 hodin na:

 

https://www.facebook.com/events/249593576779095.

Více o projektu na www.paradninapad.cz

  

Jsme tu pro vás, i když nechcete zrovna soutěžit.

Je tu pro vás, Pardubický podnikatelský inkubátor, z.s., P-PINK. Pracujeme pro území celého kraje. Posláním P-PINK je spolupráce s podnikateli, kteří potřebují pomoc, dále podporujeme i ty úspěšné, kteří chtějí něco vylepšit. A vyhledáváme nové talenty ze středních a vysokých škol. Tyto aktivity jsou hrazeny Pardubickým krajem a městem Pardubice. Oba partneři směřují k tomu, aby kraj i město vzkvétaly i co se týče rozvoje podnikatelského prostředí a budoucích příležitostí pracovních míst u nově vzniklých podnikatelských subjektů. Sledujte naše stránky p-pink.cz a FB P-PINK.

 

HANA ŠTĚPÁNOVÁ

předsedkyně správní rady, projektová manažerka pro rozvoj spolupráce se vzdělávacími institucemi a obcemi na území Pardubického kraje.

 

Mohlo by vás zajímat:

Ke 111. výročí existence

Ke 111. výročí existence

Speciální škola v Pardubicích dostala nový objekt integračního centra

Mělo by býti plnohodnotné

Mělo by býti plnohodnotné

Kraj vyhlásil výběrové řízení na vybudování návštěvnického centra na pardubickém zámku

Doprava v obcích bude omezena

Doprava v obcích bude omezena

Chystají se opravy v Mněticích a Ostřešanech

Amerika a její krásy

Amerika a její krásy

Komunita pro komunitu pořádá v Chotči cestovatelskou přednášku Michaely Hrdé

Cenné dokumenty a svědectví

Cenné dokumenty a svědectví

Výstava ve Státním archivu přibližuje bojiště našich vojáků ve Velké válce

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Mezi Řečany a Kladruby snad už brzy

Polovinu investice uhradí Státní fond dopravní infrastruktury