Parádní vylepšení skóre

Fotbal - 25. 04. 2021
Parádní vylepšení skóre

ZLÍN – Čtyřmi vstřelenými góly a ani jedním neobdrženým si pardubičtí fotbalisté na stadionu „ševců“ dnes vylepšili brankové skóre v celkové tabulce Fortuna:Ligy, v níž i po 29. kole zůstávají na skvělém 7. místě.

 

 

I když se domácí Youba Dramé svými pády v pokutovém území hodně snažil, na rozhodčí si nepřišel… Tón utkání udávali v 1. poločase jednoznačně hosté z Pardubic. Dva zářezy (v 15. z penalty a ve 27. za asistence Solila) si připisuje Cadu, jenž byl dnes k nezastavení a v 55. minutě jen málo chybělo, aby dosáhl hattricku. Po přestávce se Zlínští sice zlepšili, narazili ovšem na nepřekonatelného brankáře Letáčka. Šance domácích v 62., 67. a 77. minutě vyřešil pardubický golman bravurně. Dvakrát se ve Zlíně v poslední fázi zápasu trefil i David Huf (80. po rohu Čelůstky, 93. za asistence Tischlera). Pardubický kanonýr má tak na svém kontě v nejvyšší soutěži již devět gólů!

 

 

FC Fastav Zlín – FK Pardubice 0:4 (0:2) (ro) Foto: LUBOŠ JENÍČEK (Snímek, na němž je zachycen Cadu, byl pořízen v předchozím utkání se Spartou)

 

 

Podrobný referát z dnešního zápasu ve Zlíně přinese Týdeník Pernštejn v zítřejším tištěném vydání. Na webových stránkách bude k dispozici v placené sekci Premium dnes kolem 22. hodiny

 

Mohlo by vás zajímat:

Prohra v Ďolíčku, Sychrův gól nestačil

Prohra v Ďolíčku, Sychrův gól nestačil

Fotbalisté Pardubic končí základní část Fortuna:Ligy na 13. místě

Další ztracené body

Další ztracené body

Pardubičtí fotbalisté doma nestačili na Mladou Boleslav

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem