Jak si užít léto

Region - 09. 06. 2021
Jak si užít léto

 

VÝCHODNÍ ČECHY - Jak si užít léto a podzim roku 2021 v Pardubickém a Královéhradeckém kraji? Aktuální Turistické noviny z Východních Čech vám mohou být skvělou inspirací při plánování letních a podzimních výletů i dovolených.

 

 

„25. vydání Turistických novin je mimořádné v tom, že jsme se jim při této příležitosti rozhodli dát nový kabát. Věříme, že modernější tvář novin čtenáři ocení, stejně jako spoustu užitečných rad a tipů na výlety či zajímavosti z různých koutů Pardubického a Královéhradeckého kraje,“ konstatoval Alexandr Krejčíř, radní Pardubického kraje zodpovědný za majetek, sport, cestovní ruch a informatiku.

 

 

Jako obvykle v novinách najdete pozvánky do atraktivních lokalit i na plánované akce ze všech turistických oblastí východních Čech. „V nejnovějším vydání vám přiblížíme místa, kde objevíte skryté poklady i příběhy či krásy současných i dávných řemesel. Budete moct nahlédnout do života našich předků nejen na hradech a zámcích nebo vám poradíme, kam se vypravit do přírody či za zvířátky. Ukážeme vám, kde se pokocháte kouzelnými výhledy a pohledy, kde otevřete pokladnici zážitků nebo kde si užijete velkou porci zábavy a adrenalinu,“ poznamenala Alena Horáková, ředitelka Destinační společnosti Východní Čechy.

Podle jejích slov jsou tipy určeny všem – jednotlivcům, párům i rodinám. „Snažili jsme připravit takový obsah novin, který by zaujal a přinesl inspiraci všem generacím,“ podotkla Alena Horáková a dodala, že v Turistických novinách tradičně nechybí ani Hrací karta k oblíbené soutěži Cyklopecky. I v tomto roce budou moci její účastníci vyhrát mnoho atraktivních cen.

 

 

„Máme velkou radost z toho, že díky zlepšené epidemiologické situaci můžeme opět přijít i s pestrou nabídkou nejrůznějších akcí a festivalů. Přesto však raději doporučujeme si u pořadatelů předem ověřit, zda a za jakých podmínek se konají,“ upozornil Alexandr Krejčíř. 

 

 

Turistické noviny z Východních Čech vychází v nákladu 80 tisíc korun a díky vkladu do vybraných periodik se dostanou do rukou čtenářů po celé republice. Zastavit se pro ně můžete také v turistických informačních centrech Pardubického kraje nebo je prolistovat i elektronicky na webu www.vychodni-cechy.info/turisticke-noviny-leto-podzim-2021/.

 

 

Také na tomto vydání spolupracovala Destinační společnost Východní Čechy s Královéhradeckým krajem, konkrétně s tamní Centrálou cestovního ruchu. Obsah novin opět tvořila redakční rada sestavená se zástupců všech turistických oblastí obou krajů, aby byl co nejvíce aktuální a přitažlivý. (PaS) Foto: DSVČ

 

Mohlo by vás zajímat:

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Majestátnímu dravci ruch nevadí

Vysoký komín opatovické elektrárny se sokolům zalíbil

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Otevření obchvatu Dašic se blíží

Stavba uleví městu. Archeologický výzkum přišel na 85 milionů

Svatojakubské pozvání

Svatojakubské pozvání

Nadcházející víkend nabízí několik příležitostí k cestě, kultuře i duchovnímu usebrání

Konstrukci montovali Švédové

Konstrukci montovali Švédové

Jízdárna v Kladrubech nad Labem roste jako z vody

Více energie ze slunce

Více energie ze slunce

Pardubický kraj pokračuje v budování fotovoltaických elektráren na svých objektech

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Nezaměstnanost v červnu: 2,8 %

Počet rekvalifikací a kurzů vzrostl meziročně na téměř dvojnásobek