V pátek na dostihy

dostihy - 15. 06. 2022
V pátek na dostihy

PARDUBICE – Již tento pátek ožije dostihové závodiště prvním dvoudenním mítinkem letošní sezony. Páteční odpolední kombinaci rovinových dostihů s proutky vystřídá v sobotu kvalifikační závod na 132. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou doplněný Zlatým pohárem.

 

Na sobotu je možné získat vstupenku zdarma, děti si navíc užijí zajímavý doprovodný program. Vstupné na páteční dostihy je zdarma, pro návštěvníky je ale připravená zajímavá nabídka pro následující dostihový den. Přímo na Pardubickém závodišti k nákupu vstupenky na sobotu totiž dostanou další lístek zdarma. Akce 1+1 je platná pouze v pátek 17. června. První ze šesti pátečních dostihů startuje v 16 hodin, areál Pardubického závodiště bude otevřen už o hodinu dříve.

 

V sobotu 18. června je na programu osm dostihů. Kromě druhého dílu kvalifikačního seriálu na Velkou pardubickou to bude i vrchol první poloviny sezony v podobě klasické steeplechase s názvem Zlatý pohár. Výjimečně bude první dostih startovat až ve 14 hodin. Pro dětské návštěvníky pořadatelé připravili doprovodný program plný her a další zábavy. Projížďky na koních či Dětskou Velkou pardubickou se zmenšenými překážkami z kurzu legendárního dostihu doplní golf. Děti si budou moct užít obří skluzavku nebo si domů odnést vlastnoručně malované kamínky. Areál závodiště bude pro všechny návštěvníky otevřen už ve 12 hodin. Děti do 10 let mají vstup zdarma. (kan, saf) Foto: MILAN KŘIČEK (V sobotu se odjede i druhá kvalifikace na letošní Velkou pardubickou)

Mohlo by vás zajímat:

Sacamiro vyhrál „Velkou“

Sacamiro vyhrál „Velkou“

Velkou pardubickou vyhrál Sacamiro s Janem Faltejskem

V sobotu opět na dostihy

V sobotu opět na dostihy

Pardubické závodiště uvidí rovinový program i kvalitní proutěnky

Blíží se třetí kvalifikace

Blíží se třetí kvalifikace

Již v sobotu je na programu třetí kvalifikace na Velkou pardubickou

Kolesa zakončily sezonu

Kolesa zakončily sezonu

Žokej Myška vyhrál hlavní dostih

V hlavní roli Registana

V hlavní roli Registana

Při sobotních dostizích se poběží i závod klisen nesoucí jméno Registany

Kvalifikaci na Velkou vyhrál Del Rey

Kvalifikaci na Velkou vyhrál Del Rey

První kvalifikaci na 132. Velkou pardubickou ovládl hnědák Del Rey