Brzy opět do Prioru

Město Pardubice - 24. 08. 2022
Brzy opět do Prioru

PARDUBICE - Zrekonstruovaný bývalý obchodní dům Prior, který je nyní lávkami přímo propojen se sousedním Palácem Pardubice a stává se tak jeho součástí, se již brzy otevře svým prvním zákazníkům. V září se sem můžete vypravit na nákupy a pohodlně navštívit zbrusu novou část obchodního centra. 

 

Úpravy úspěšně pokračují a bývalý Prior tak může již brzy přivítat své zákazníky. Přestože rekonstrukce se oproti původním plánům protáhla, vše nadále pokračuje dle harmonogramu a v červenci již proběhla plánovaná kolaudace. Ve čtvrtek 15.9. se tedy v budově bývalého Prioru otevře pro návštěvníky nová část Paláce Pardubice. A hned 16. 9. můžete přijít na oficiální Grand opening pro veřejnost, který bude doprovázet zábavný program pro celou rodinu spolu se street food festivalem.

 

V současné době na budově probíhá dokončení nátěru fasády a spouštějí a kontrolují se jednotlivé systémy budovy. V nájemních jednotkách probíhají finální úpravy jednotlivých nájemců, kteří by do konce srpna měli dokončit práce na „svých“ prodejnách.

 

Můžete se těšit na zbrusu novou prodejnu potravinářského řetězce Tesco nebo na prodejnu oděvů New Yorker, která bude rozložena na dvou podlažích, a bude tak moct nabídnout svým zákazníkům široký sortiment zboží. Pokud budete potřebovat novou elektroniku, navštivte prodejnu Datart, své štěstí budete moct zkusit v sázkové kanceláři Fortuna a malé děti a jejich rodiče jistě potěší prodejna hraček Sparkys.

 

Jakmile se tato nová část Paláce Pardubice otevře zákazníkům, začnou probíhat stavební práce v původních prostorách Paláce. Dojde k rozdělení a vytvoření pasáže od eskalátoru ve 2. nadzemním podlaží před původní prodejnou New Yorker, vybudování dvou nových prodejen a rozšíření jedné stávající prodejní jednotky.

 

Bližší informace se dozvíte na webových stránkách Paláce Pardubice www.palacpardubice.cz v sekci Aktuality. (zr)

Mohlo by vás zajímat:

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA

Nostalgické linky startují

Nostalgické linky startují

Nedělní akce připomene 70 let provozu trolejbusů na Slovany

Dukla Sportovní: další krok

Dukla Sportovní: další krok

Rekonstrukce basketbalové haly je na spadnutí

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií