Sám na sebe upozornil

Region - 13. 04. 2023
Sám na sebe upozornil

CHRUDIMSKO - Když policisté vyjížděli na základě oznámení řešit přestupek proti občanskému soužití do rodinného domu, netušili, že toho bude k řešení víc.

 

„Nejprve na místě zjistili, že zde mělo dojít ke slovnímu a fyzickému napadení mezi mužem a ženou. Později se ukázalo, že muž má v domě několik rostlin konopí. Od loňského dubna je měl pěstovat jak na zahradě, tak ve vnitřních prostorech za pomoci in-door techniky. Sedm kusů rostlin konopí již sklidil, usušil a částečně se svojí družkou zkonzumoval. Zbylou část usušené drogy a dalších 24 kusů rostlin konopí policisté na místě zajistili. Následně provedená expertíza potvrdila, že se jedná o rostliny obsahující psychotropní látku delta-9-THC,“ sdělila tisková mluvčí policie Pardubického kraje Dita Holečková. 

 

Čtyřiatřicetiletému muži ve zkráceném přípravném řízení policisté ve středu sdělili podezření ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a jedy, za což mu v případě prokázání viny hrozí trest až pět let vězení. Přestupek proti občanskému soužití policisté oznámili příslušnému správnímu orgánu. (zr) Foto: PČR

Mohlo by vás zajímat:

Šlápněte do pedálů!

Šlápněte do pedálů!

Jsou tu Cyklopecky Východní Čechy 2024

Vylákal téměř 52 milionů korun

Vylákal téměř 52 milionů korun

Byl si vědom neudržitelnosti své hry a přesto v ní pokračoval

Dlouhodobý boj vrcholí

Dlouhodobý boj vrcholí

Změna rozpočtového určení daní pro kraje míří k poslancům

Ottovy Čechy v Pardubicích

Ottovy Čechy v Pardubicích

Na vernisáži výstavy v Krajské knihovně bude k dispozici i cenná publikace

Vítání ptačího zpěvu

Vítání ptačího zpěvu

Sobotu zpestří muzejní vycházka za ptačími zpěváky

Vznikla nová soutěž

Vznikla nová soutěž

Zdravotní sestry si zaslouží poděkování