Tři sestry nás neminou

Kultura - 26. 04. 2023
Tři sestry nás neminou

PARDUBICE - I letos kapela Tři sestry vyrazila na tradiční letní turné. Na své hudební štaci muzikanti v čele s Lou Fanánkem Hagenem nemohou v roce 2023 minout naše krajské město, zahrají zde 26. května, a to ještě jednou v Pardubickém pivovaru.

 

V pátek 26. května to kapela Tři sestry v tomto areálu rozjede již po třinácté. „Navazujeme na dlouholetou tradici velmi úspěšných koncertů, které v předchozích dvanácti ročnících navštívily desetitisíce fanoušků. Ještě jednou se tak fanoušci mohou těšit na koncert v pardubickém pivovaru,“ říká David Kantor, zástupce pořadatelské agentury Máša Agency.

 

Turné kapely s názvem LETNÍ OPEN AIR TOUR 2023 má již několik úspěšných koncertů za sebou. Náležitě si je užívají jak oni, tak i jejich fanoušci. „Po několika měsících začínáme další turné a od prvního koncertu si to neskutečně užíváme! Opět nechybí totiž spousta rokenrolu, k vypití několik sudů piva, a hlavně dobrá nálada a širé nebe,“ shrnul za Tři sestry kapelník Tomáš Magor Doležal.

 

I v Pardubicích se fanoušci mohou těšit jak na léty prověřené hity, tak na skladby z posledního alba kapely. Jako své hosty přiveze skupina Tři sestry do Pardubického pivovaru dvě předkapely, kterými budou DOCTOR P.P. a MZH.

 

Areál pivovaru bude otevřen od 18 hodin. Koncert začne v 19 hodin. K dispozici bude dostatečný počet výčepních míst, občerstvení i toalet. Pro všechny návštěvníky je připraveno občerstvení a také zásoby Čerstvého piva z ležáckého sklepa a 11stupňového zlatavého Viléma. V případě nepřízně počasí bude část areálu zastřešena.

 

Aktuální informace sledujte na Facebookové události ZDE.

Vstupenky jsou k zakoupení na www.ticketstream.cz nebo na prodejně Pivovarka v Pardubickém pivovaru. Cena vstupenky v předprodeji je 590 Kč. Celou akci již po dvanácté pořádá pardubická produkční agentura MÁŠA AGENCY s.r.o. (zr) Foto: BEDŘICH PRÁCHENSKÝ (Snímek z vystoupení Tří sester v Pardubickém pivovaru v roce 2019)

Mohlo by vás zajímat:

Kouzelný klarinet

Kouzelný klarinet

Dubnové abonentní koncerty Komorní filharmonie

Pořád jsem to já

Pořád jsem to já

Dojemná hra poprvé na prknech Východočeského divadla

Jeden svět je opět tady

Jeden svět je opět tady

Festival v Divadle 29 vstupuje do světa fikčních filmů a virtuální reality

Exkluzivně s Jankem Ledeckým

Exkluzivně s Jankem Ledeckým

Pirate Swing Band si opět troufne spojit nespojitelné

Festival je připraven

Festival je připraven

Pardubické hudební jaro zahájí příští úterý Gabriela Beňačková

V úterý zazní Stabat Mater

V úterý zazní Stabat Mater

K nastudování duchovního díla spojily síly Komorní filharmonie a Konzervatoř Pardubice