Sobotní omezení v dopravě

Město Pardubice - 06. 10. 2023
Sobotní omezení v dopravě

PARDUBICE – Dopravní podnik oznamuje, že z důvodu konání Podzimních městských slavností dojde v sobotu 7. října 2023 k omezením v dopravě v centru města.

 

4:00 – 15:00 hodin

 

Kvůli uzavření třídy Míru pojedou spoje linek 2 a 13 ve směru do Polabin v době od 4 do 15 hodin po objízdné trase po Sukově třídě, obslouží zastávku Náměstí Republiky (st. 2) jako náhradní za zastávku U Grandu, a budou pokračovat do zastávky Zimní stadion a dále po své trase. Zastávky Třída Míru a Masarykovo nám. (st. 1) nebudou linkami 2 a 13 v této době obsluhovány.

 

18:00 – 20:30 hodin

 

V době od 18:00 do 20:30 bude pro veškerý provoz uzavřena část Sukovy třídy mezi křižovatkami s ulicí Sladkovského a třídou Míru.

 

Spoje trolejbusových linek 1 a 5 pojedou ve směru na 17. listopadu po objízdné trase přes třídu Míru a obslouží zastávky U Grandu a Třída Míru jako náhradní za zastávky Náměstí Republiky a Masarykovo nám.

 

Autobusové linky 6, 8, 9 a 28 pojedou ve směru na nádraží / Závodu míru po části třídy Míru a Sladkovského ulicí, obslouží zastávku U Grandu jako náhradní za zastávku Náměstí Republiky a dále budou pokračovat do zastávky Masarykovo nám (st. 2). Zastávka Sukova ve směru na Masarykovo nám. nebude v této době obsluhována.

 

Ve směru na Karla IV. / Krajský úřad obslouží linky 6, 8, 9 a 28 zastávku Masarykovo nám. (st. 3) a pojedou po objízdné trase ulicí Sladkovského a přes třídu Míru do zast. Náměstí Republiky, kde obslouží stanoviště č. 1 (u divadla). Stanoviště č. 3 zastávky Náměstí Republiky nebude v této době obsluhováno. (zr) Ilustrační foto: INTERNET

 

Mohlo by vás zajímat:

Zkoumá se šest variant

Zkoumá se šest variant

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Zastupitelstvo odsouhlasilo investice

Zastupitelstvo odsouhlasilo investice

Nová basketbalová hala, astronomický dalekohled a oprava autobusových zastávek

Jeďte na kole, dostanete najíst

Jeďte na kole, dostanete najíst

Město v úterý obnoví akci Snídaně pro cyklistu

Pohledy do minulosti

Pohledy do minulosti

Fotografické skvosty Jiřího Tomana uvidíte na zámku i „kulatém rohu“

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA

Nostalgické linky startují

Nostalgické linky startují

Nedělní akce připomene 70 let provozu trolejbusů na Slovany