Základní ceny se nemění

Město Pardubice - 08. 12. 2023
Základní ceny se nemění

PARDUBICE - Přesně dva měsíce od chvíle, kdy se otevřely brány závodiště pro návštěvníky letošního ročníku Velké pardubické, zahajuje Dostihový spolek prodej vstupenek na rok 2024. O pátku 8. prosince jsou v online shopu nabízeny vstupenky na 134. Velkou pardubickou se Slavia pojišťovnou a také celoroční permanentky. Výše základního vstupného se proti předchozímu roku nemění.

 

Vstupenky na Velkou pardubickou nabízejí širokou škálu variant - od vstupného na stání až po místa v lóžích s cateringem. Podle typu tribuny a rozsahu služeb se ceny za místo k sezení pohybují od 800,- Kč výše. Zastřešených i nezastřešených tribun je celkem jedenáct a kopírují prakticky celou cílovou rovinu. Cena základního vstupného (dospělý) na stání je stejná jako v letošní sezóně, tedy 500,- Kč. Ovšem při nákupu online je cena zvýhodněna. Na webu dostihového závodiště Pardubice takovou vstupenku diváci pořídí už za 400,- Kč. Zlevněný lístek pro děti nad 10 let a seniory je v online předprodeji nabízen za zvýhodněnou cenu 200,- Kč a rodinná vstupenka pro dva dospělé a až tři děti je za 1100,- Kč.

 

V prodeji jsou také dva typy permanentek. CELOROČNÍ PERMANENTKA zahrnuje vstupy na všechny akce pořádané Dostihovým spolkem a.s. a stojí 1100,- Kč. CELOROČNÍ BALÍČEK navíc nabízí dostihový program při všech mítincích a parkování s výjimkou 134. Velké pardubické se Slavia pojišťovnou. Tuto permanentku dostihoví příznivci pořídí za 2200,- Kč.

 

Odkaz pro nákup vstupenek: https://zavodistepardubice.cz/vstupenky-2/

(noh) Ilustrační foto: MILAN KŘIČEK

Mohlo by vás zajímat:

Trolejbusový výlet do historie

Trolejbusový výlet do historie

Tématem sobotní akce jsou pardubická náměstí

Zkoumá se šest variant

Zkoumá se šest variant

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Zastupitelstvo odsouhlasilo investice

Zastupitelstvo odsouhlasilo investice

Nová basketbalová hala, astronomický dalekohled a oprava autobusových zastávek

Jeďte na kole, dostanete najíst

Jeďte na kole, dostanete najíst

Město v úterý obnoví akci Snídaně pro cyklistu

Pohledy do minulosti

Pohledy do minulosti

Fotografické skvosty Jiřího Tomana uvidíte na zámku i „kulatém rohu“

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA