Úřad práce povede Jana Urbánková

Region - 06. 05. 2024
Úřad práce povede Jana Urbánková

PARDUBICE - Ředitelkou Krajské pobočky Úřadu práce ČR se začátkem května nově stala Jana Urbánková. Zvítězila ve výběrovém řízení na toto služební místo a na uvedenou pozici ji jmenoval generální ředitel Úřadu práce ČR Daniel Krištof.

 

Jana Urbánková přichází jako zkušená manažerka ze soukromého sektoru, působila v Pražské plynárenské nebo Československé obchodní bance, kde mj. řídila rozsáhlou pobočkovou síť po celé zemi. Úřad práce ČR je klíčovou státní institucí v oblasti zprostředkování zaměstnání, poskytování podpor v nezaměstnanosti, rekvalifikací a poskytování nepojistných sociálních dávek (příspěvek na bydlení, rodičovský příspěvek, přídavek na dítě, příspěvek na péči atd.).

 

Jana Urbánková má mnohaleté zkušenosti s klientskými službami a digitalizací procesů a služeb na mnoha úrovních. A jak sama říká, i tyto klíčové momenty v probíhající transformaci celého Úřadu práce ČR ji motivovaly k tomu, aby se přihlásila do výběrového řízení na pozici krajské ředitelky: „Témata digitalizace, transformace, procesy, optimalizace nebo klientská spokojenost jsou mně velmi blízké. Měla jsem možnost je realizovat vícekrát v různých oblastech - například na různých pozicích u lídra českého bankovního trhu ČSOB. Tak jsem si řekla, proč nedat své know how státním službám. Připadá mně to správné a výzev se nebojím,“ shrnuje nová ředitelka Krajské pobočky Úřadu práce ČR v Pardubicích Jana Urbánková.

 

Jana Urbánková působila ve špičkových manažerských pozicích Československé obchodní banky přes 20 let, několik let také řídila Kontaktní centrum Pražské plynárenské a zkušeností má i s řízením poradenství a služeb v oblasti investic, úvěrů, pojištění, penzí a realit pro privátní klienty, podnikatele i mezinárodní korporace. Mezi její koníčky patří cestování po České republice i v zahraničí a sport, především lyžování a tenis. (zr – TZ) Foto: ÚP ČR

Mohlo by vás zajímat:

Den starokladrubského koně

Den starokladrubského koně

Národní hřebčín Kladruby nad Labem zve na již 7. ročník atraktivní akce

Odpolední program prezidenta

Odpolední program prezidenta

Prohlédl si nový pavilon urgentního příjmu v nemocnici a navštívil Centrum leteckého výcviku

Prezident republiky v sídle kraje

Prezident republiky v sídle kraje

O perifériích, rozpočtovém určení daní i o dopravě

Prezident navštívil nejprve Explosii

Prezident navštívil nejprve Explosii

Od výrobce výbušnin pokračoval Petr Pavel na krajský úřad a do nemocnice

Na Dolívce havaroval autojeřáb

Na Dolívce havaroval autojeřáb

Vozidlo se převrátilo mimo silnici, řidič zraněn

Hledají se neznámý řidič a svědci

Hledají se neznámý řidič a svědci

Pomozte policii s řádným objasněním dopravní nehody u Dražkovic