Abonentní koncerty nebudou

Kultura - 27. 04. 2021
Abonentní koncerty nebudou

 

PARDUBICE - Z důvodu přetrvávajících epidemiologických opatření, která dle všech predikcí nedovolí uspořádat zbývající abonentní koncerty 52. sezony s plným sálem posluchačů, přistupuje Komorní filharmonie Pardubice k vrácení plateb za neuskutečněné koncerty abonentních řad A, B, C a D (matiné pro děti a rodiče).

 

 

V případě abonentních cyklů A, B a C se předplatiteli vrátí tři čtvrtiny z ceny abonentky, v případě cyklu D pak dvě třetiny. Platby budou vypořádávány výhradně bezhotovostně převodem na účet. K zažádání o vrácení peněz stačí vyplnit formulář na www.kfpar.cz/abonentky. V odůvodněných a zcela výjimečných případech bude možné vrácení hotovosti v pokladně Domu hudby ve dnech 14. a 21. 6. v čase od 13.00 do 17.00 hod. „Případné dotazy rádi zodpovíme na emailu vstupenky@kfpar.cz,“ sděluje Komorní filharmonie.

 

 

Majitelům jednotlivě zakoupených vstupenek na nerealizované koncerty, kteří si je koupili online, budou peníze vráceny automaticky na účet. Fyzicky zakoupené vstupenky je možné vrátit v Turistickém informačním centru na náměstí Republiky v Pardubicích, ovšem až po jeho znovuotevření. „Máme velkou radost z podpory našeho publika, jehož značná část si nepřeje vracet vstupné. Posluchači se naopak obávají, aby nepřišli o konkrétní sedadla v Sukově síni Domu hudby, na která jsou po mnoho let zvyklí. Pochopitelně bychom jim rádi vyhověli. Obáváme se ale, že jistá míra epidemiologických omezení s námi zůstane. Například nařízení o rozestupech mezi diváky v sále je velmi pravděpodobné a znemožňuje předprodej vstupenek pro plnou kapacitu hlediště. Prosíme tedy o pochopení. Pro následující sezonu připravujeme i variantu se dvěma koncerty v jeden den, abychom i s rozestupy nabídli podobnou kapacitu jako před pandemií,“ vysvětluje Pavel Svoboda, ředitel Komorní filharmonie Pardubice.

 

 

„Kontakt s publikem už nám velmi chybí. Natáčíme pro prestižní hudební vydavatelství, rozhlasové i televizní stanice, nepřestáváme pracovat na atraktivní a bohaté nabídce příští 53. sezony. Chceme být připraveni, proto chystáme programy pro různé stupně epidemiologických opatření a doufáme, že již v září se opět setkáme se svými posluchači!“ uvádí se v tiskové zprávě Komorní filharmonie. (zr) Ilustrační foto: LADA KOLESÁROVÁ

Mohlo by vás zajímat:

Letní kino Rebel nově

Letní kino Rebel nově

Miloslav Šmídmajer je připraven navázat na vše pozitivní, co vymyslel a vykonal Jan Motyčka

Na kolonádě i na festivalech

Na kolonádě i na festivalech

Prázdninové koncerty Komorní filharmonie Pardubice

V hudbě život Čechů

V hudbě život Čechů

Festival Zlatá Pecka 2024 oslaví 200 let od narození Bedřicha Smetany

Pohádka na Kunětické hoře

Pohádka na Kunětické hoře

Východočeské divadlo promění dominantu Polabí na Čertův hrad

Vahan Mardirossian šéfdirigentem

Vahan Mardirossian šéfdirigentem

Významná osobnost se ujme svého postu od sezony 2025-2026

Náhradní tvář

Náhradní tvář

Petr Nikl se vrací k malbě v nové výstavě