Na silnicích se děly věci

Region - 21. 11. 2023
Na silnicích se děly věci

PARDUBICKO – Noc na úterý přinesla v regionu několik dopravních nehod, k nimž museli vyjíždět krajští hasiči.

 

„Ve večerních hodinách 20.11. asistovaly jednotky z Chrudimi a Markovic u dopravní nehody dvou osobních vozidel na kruhovém objezdu u obce Medlešice. Jedno z vozidel se při nehodě převrátilo na bok, zraněný řidič z vozidla byl vyproštěn před příjezdem jednotek. Byly zraněny čtyři osoby, došlo k úniku provozních kapalin a kruhový objezd byl uzavřen. Po vyšetření nehody Policií ČR, řídili hasiči provoz na kruhovém objezdu kyvadlově. Následky nehody byly odstraněny v pozdních večerních hodinách,“ informuje zastupující tiskový mluvčí HZS PaK Miroslav Polák.

 

V úterních brzkých ranních hodinách měli budíček hasiči na stanici v Holicích. „Došlo k dopravní nehodě dvou vozidel na křižovatce pod obcí Vysoké Chvojno. Střetla se zde převozní sanitka s osobním automobilem. Naštěstí při této nehodě nikdo zraněn nebyl a odnesly to jen plechy na vozidlech. Hasiči předali místo nehody Policii ČR a vrátili se zpět na stanici,“ pokračuje mluvčí Polák.

 

Z Hlinska vyjela jednotka po 6 hodině k dopravní nehodě u obce Kameničky. Zde se střetla dvě osobní vozidla. Nehoda se obešla bez úniku provozních kapalin. Jeden z řidičů si po příjezdu Zdravotnické záchranné služby stěžoval na bolesti. Byl převezen k vyšetření do nemocnice. Místo nehody předali hasiči Policii ČR a vrátili se na stanici.

 

Před 7 hodinou ranní vyjela jednotka z Litomyšle k další dopravní nehodě u obce Janov. Došlo ke střetu dvou osobních vozidel, z nichž jedno skončilo mimo komunikaci. Byly zraněny dvě osoby. Hasiči je předali Zdravotnické záchranné službě Pardubického kraje a zajistili vozidla proti úniku provozních kapalin a požáru. Policie na místě nehody řešila dopravu kyvadlově. (zr) Foto: HZS PaK (Na snímku nehoda u Medlešic)



Mohlo by vás zajímat:

Stahovat a šířit filmy není jen tak

Stahovat a šířit filmy není jen tak

Škoda za téměř 60 milionů korun a hrozba až osmi let za mřížemi

Stavět by se mohlo již letos

Stavět by se mohlo již letos

Spojovací koridor u urgentního příjmu bude vytápěný

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Nově v čele s Pavlem Šotolou

Koalice pro Pardubický kraj půjde do podzimních voleb opět společně

Před druhou etapou rekonstrukce

Před druhou etapou rekonstrukce

Rozšíření Gočárovy galerie v Automatických mlýnech je výzvou pro architekty

V Kladrubech s mezinárodní účastí

V Kladrubech s mezinárodní účastí

Jedni z nejlepších vozatajů světa zavítali na Rudolfův pohár 2024

Snaží se nalézt dohodu

Snaží se nalézt dohodu

Společné komuniké Pardubického kraje, Nemocnic Pardubického kraje a Lékařského odborového klubu