Pět set diváků v Dřenicích

Fotbal - 07. 07. 2021
Pět set diváků v Dřenicích

DŘENICE / PARDUBICE - Ve skvělé atmosféře sobotního odpoledne si pardubický tým v Dřenicích připsal první výhru v přípravném období. Výhra nad pražskou Duklou poměrem 3:1 potěšila, stejně jako výkon pardubického týmu.

 

 

FK Pardubice - FK Dukla Praha 3:1 (2:1)

 

 

Na dřenickém trávníku se před více než pěti stovkami diváků hrál zajímavý fotbal, ve kterém se toho hodně událo již v první čtvrthodině. Pardubice šly do vedení po pěkné střele Pavla Černého, ale Dukla dokázala reagovat ve 14. minutě, kdy vyrovnal Kozel. Jenže odpověď byla rychlá. O dvě minuty později totiž posadil Kostka míč na hlavu Tischlera, který se zblízka nemýlil – 2:1.

 

 

I když se oba týmy ve zbytku poločasu snažily přidat další góly, nikdo se již neradoval. Do druhé půle oba trenéři provedli celou řadu změn, v pardubické sestavě tak mohli vidět diváci většinu hráčů širšího kádru. Za zmínku stojí skutečnost, že po změně stran navlékl kapitánskou pásku Ramos Junior.

 

 

Poslední gól utkání padl již po hodině hry, kdy Hufovu hlavu přesně našel Beran a domácí šli do vedení 3:1. Tímto výsledkem také utkání skončilo.

 

 

Statistiky - branky: 6. Černý, 16. Tischler, 60. Huf – 14. Kozel.


Sestavy - FK PCE: 1. poločas: Markovič – Cadu, Šejvl, Toml, Čelůstka – Jeřábek – Kostka, Beran, Solil, Tischler – Černý. Rozhodčí: Starý – Vodrážka, M. Schmeiser. Diváci: 550.

2. poločas: Markovič – Prosek, Šejvl, Jakab, Kurka – Ramos Junior – Dufek, Beran, Červ, Sokol – Huf
Dukla Praha: Štovíček (46. Štefan) – Barac, Kovernikov, Konan, Březina – Jeřábek (66. Faleye), Kott (58. Krunert), Bin – Šebrle (46. Buchvaldek), Kozel – Pázler (60. Fábry).

 

FK Pardubice - FK Viktoria Žižkov 3:1 (2:0)

 

 

PARDUBICE – Pod Vinicí se v úterý dopoledne hrál přípravný duel pardubického týmu s Viktorií Žižkov. V první půli dvakrát se střelecky prosadil Dominik Kostka, v 9. minutě se parádní střelou prezentoval tvrdou střelou pod břevno 1:0, a ve 43. minutě po individuální akci skóroval podruhé – 2:0. Ve druhé půli došlo k početnému střídání, převaha pardubického týmu neustávala, ale v 67. minutě Viktorka skóre korigovala… 2:1. Třináct minut před koncem uzavřel brankový účet zápasu Dufek – 3:1

 

 

Branky:9. Kostka, 43. Kostka, 77. Dufek – 67. Batioja. Rozhodčí:Starý – Slavíček, Bečvář.

FK PCE: 1. poločas:Letáček - Prosek, Šejvl, Toml, Čelůstka - Jeřábek - Kostka, Beran, Solil, Tischler – Černý.

2. poločas:Letáček - Halász, Toml (70. Šejvl), Jakab, Cadu - Ramos Junior - Dufek, Červ, Solil (70. Beran), Sokol – Huf.

 

 

Další program čeká pardubický celek v sobotu 10. července. Na stadionu v Přelouči se Pardubičtí střetnou se slovenským AS Trenčín. Začátek v 17 hodin. (jma) Ilustrační foto: MILAN KŘIČEK



Mohlo by vás zajímat:

Šťastná plichta

Šťastná plichta

Pardubičtí fotbalisté remizovali ve Zlíně

Žádný tříbodový polštářek...

Žádný tříbodový polštářek...

Pardubičtí fotbalisté nakonec s budějovickým Dynamem pouze remizovali 1:1

Důležitá výhra na Hané

Důležitá výhra na Hané

Pardubičtí fotbalisté zabodovali v Olomouci

Tři červené a další prohra…

Tři červené a další prohra…

Pardubičtí fotbalisté doma padli s Baníkem

Zmar pod hradeckými lízátky

Zmar pod hradeckými lízátky

Pardubičtí fotbalisté v derby neuspěli, příliš pozdě začali být aktivní

Proti Plzni od začátku v deseti

Proti Plzni od začátku v deseti

Vývoj utkání s Viktorií výrazně ovlivnil Halinského faul, Pardubičtí však nakonec i křesali naději