Na závodišti se opět bruslí

Město Pardubice - 06. 12. 2021
Na závodišti se opět bruslí

PARDUBICE – Provoz Zimního sportovního parku byl zahájen. Na Pardubickém závodišti se bude od prosince až do února příštího roku opět bruslit. Ledová plocha je umístěna za paddockem a sloužit bude jak k veřejnému bruslení, tak i pro zájemce z řad škol, sportovních klubů i amatérských sportovců.

 

Zimní sportovní park bude bruslařům sloužit od pondělí do neděle, a to už od dopoledních až po večerní hodiny. Stejně jako v předchozích letech jsou stanoveny pevné časové bloky, z nichž jsou speciálně vyhrazeny i termíny pro bruslení rodičů s malými dětmi. Otevírací doba samozřejmě může být upravena podle aktuálních meteorologických podmínek, proto je dobré sledovat webové stránky závodiště www.zavodistepardubice.cz

 

Přímo u ledové plochy jsou k dispozici uzamykatelné skříňky a v době veřejného bruslení také půjčovna a broušení bruslí. Zdarma jsou k zapůjčení hrazdičky pro začínající bruslaře. Parkování v areálu je zdarma, případně lze pro dopravu využít autobusů městské hromadné dopravy se zastávkou v pohodlné docházkové vzdálenosti závodiště.

 

Vstupné pro děti do 10 let je 20,- Kč, stejně jako pro seniory starší 60 let. Děti od 10 let a dospělí za jeden časový blok zaplatí 50,- Kč. V případě organizovaných školních skupin je vstupné 20,- Kč za osobu. Pronajmout si ledovou plochu na jeden časový blok je možné za 1800,- Kč.

 

Vzhledem k nutnosti reagovat na aktuální protiepidemická nařízení je prodej vstupenek možný pouze ONLINE, a to s přihlédnutím na možná kapacitní omezení daná usnesením vlády či jiných orgánů. V současné době je kapacita nastavena na 100 osob v jeden čas. V souladu s usnesením vlády, konkrétně bodem II/17, mohou do prostor sportoviště vstupovat osoby splňující tzv. režim O-N.

 

Veškeré potřebné informace, které budou průběžně aktualizovány, jsou k dispozici na stránce Zimního sportovního parku na webu www.zavodistepardubice.cz (noh) Foto: Pardubické závodiště

 

Mohlo by vás zajímat:

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA

Nostalgické linky startují

Nostalgické linky startují

Nedělní akce připomene 70 let provozu trolejbusů na Slovany

Dukla Sportovní: další krok

Dukla Sportovní: další krok

Rekonstrukce basketbalové haly je na spadnutí

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií