Pro snoubence a zamilované

Město Pardubice - 02. 02. 2024
Pro snoubence a zamilované

PARDUBICE - Dvacátý ročník Svatebního veletrhu začne v sobotu 3. února v 10 hodin ve foyer budovy ČSOB Pojišťovny na Masarykově náměstí. Po oba víkendové dny čeká návštěvníky lákavý a bohatý doprovodný program a více než pět desítek vystavovatelů, kteří snoubencům profesionálně poradí s jejich vytouženým dnem.

 

Veletrh představí zamilovaným několik zlatnických dílen, které přivezou několik tisíc různých vzorů snubních prstenů. Ty si mohou návštěvníci vyzkoušet a přímo na své ruce zhodnotit, který jim lépe sedne a sluší. Nebudou chybět svatební salony s přehlídkami kolekcí svatebních šatů pro rok 2024, nabídka pánských obleků pro ženichy, tatínky či družbu, a to včetně obleků na míru. Návštěvníci také porovnají nabídky a možnosti svatebních míst z širokého okolí, a to od zámků, přes stodoly a statky až po hotely a restaurace s penziony.

 

S pořádáním větší svatby ochotně poradí svatební koordinátorky. Snoubence a jejich blízké také čekají ochutnávky svatebních dortů a cukroví, svatebních koláčků s výbornou kávou a koktejly z barového cateringu. Návštěvníky oslní také svatební tiskoviny, ukázky květinových vazeb a dekorací, práce fotografů a video kameramanů. Pokud si chcete zařídit svatbu sami, můžete se podívat na nabídku svatebních půjčoven vybavení pro domácí svatby.

 

V programu zazní také živá hudba na svatbu, vystoupí taneční školy s ukázkami flamenka, standartních i latinsko-amerických tanců. Nabídka bude opravdu pestrá, včetně ukázky svatebního iluzionisty – kouzelníka.

 

„Nevyhovují vám klasické svatební obřady na úřadě a církevní obřad je pro vás příliš? Pak navštivte naši svatební ceremonialistku. Je to dáma, která doplní váš běžný civilní obřad o hloubku a dá mu více duchovního přesahu tak, aby prožitek z vaší svatby byl opravdu hluboký a nevšední,“ upozorňují na další možnosti kolem svatby pořadatelé.

 

Proč svatební veletrh navštívit? Největšími bonusy jsou osobní kontakt, kdy se například poznáte se svatebním fotografem, který vás bude provázet téměř celý váš svatební den. Široký výběr od více dodavatelů na jednom místě. Exkluzivní veletržní slevy a možnost zařídit si svatbu od A do Z na jednom místě. Pro snoubence je opět připravena soutěž o svatební cestu do luxusního hotelu Tree of Life**** v Lázních Bělohrad v celkové hodnotě 31.000,- Kč. Soutěžící pár, který splní všechny podmínky soutěže, čeká romantická svatební cesta plná hýčkání a luxusu.

 

Vstup je na tuto dvoudenní akci zdarma. Veletrh bude otevřen v sobotu 3. února od 10 do 17 hodin a dále v neděli 4. února od 10 do 16 hodin. (zr) Foto: (zr)

Mohlo by vás zajímat:

Pohledy do minulosti

Pohledy do minulosti

Fotografické skvosty Jiřího Tomana uvidíte na zámku i „kulatém rohu“

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA

Nostalgické linky startují

Nostalgické linky startují

Nedělní akce připomene 70 let provozu trolejbusů na Slovany

Dukla Sportovní: další krok

Dukla Sportovní: další krok

Rekonstrukce basketbalové haly je na spadnutí

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály