Změny MHD o svátcích

Město Pardubice - 03. 07. 2021
Změny MHD o svátcích

PARDUBICE - Ve dnech 5.–6.7.2021 bude prováděna pokládka živičného povrchu na Dašické ulici před křižovatkou s ulicí Na Drážce. Komunikace bude pro veškerý provoz včetně vozidel MHD neprůjezdná. Na trolejbusových linkách budou celý víkend nasazeny autobusy. Spoje linek č. 2,11 a 13 budou obousměrně vedeny odklonem ul. Na Okrouhlíku, Studáneckou a Na Drážce. Napětí v trolejovém vedení nad Dašickou ul. bude vypnuto.

 

 

Ve dnech 5.–6.7.2021 budou probíhat v Poděbradské ul. a v ul. Kpt. Bartoše velkoplošné výspravy komunikací a tím dojde i k následujícímu omezení provozu vozidel MHD.

 

 

Zastávky Polabiny, Albert HM, Polabiny, Jiřího Potůčka, Trnová, náměstí, Trnová (směr ke Globusu) a Ohrazenice, škola budou v tomto termínu zrušeny. Spoje linky č. 13 budou obousměrně vedeny odklonem ze zastávky Polabiny, Okrajová ul. Karla Šípka, Poděbradskou ul. a Doubravickou ul. do zastávky Ohrazenice, točna. Spoje na odklonové trase obslouží zastávky Karla Šípka (ve směru na Dubinu bude zřízena protisměrná zastávka), Globus a ve směru na Dubinu zastávku Trnová. Spoje nebudou zajíždět do zastávky Ohrazenice, Semtínská.

 

 

Spoje linky č. 17 budou obousměrně vedeny odklonem ze zastávky Poděbradská ul. Doubravickou do zastávky Ohrazenice, Semtínská.

 

 

Spoje linky č. 18 budou obousměrně vedeny odklonem ze zastávky Polabiny, Okrajová ul. Karla Šípka, Poděbradskou ul. do zastávky Globus a dále ve své trase. Na odklonové trase obslouží zastávky Karla Šípka (ve směru do Dražkovic bude zřízena protisměrná zastávka), ve směru do Dražkovic navíc zastávku Trnová.

 

 

Spoje linky č. 99 budou obousměrně vedeny odklonem ze zastávky Polabiny, Okrajová ul. Karla Šípka, Poděbradskou ul. do zastávky Globus a dále ve své trase. Na odklonové trase obslouží zastávky Karla Šípka (ve směru k Hlavnímu nádraží bude zřízena protisměrná zastávka), Globus a ve směru k Hlavnímu nádraží také zastávku Trnová. (dpmp)

Mohlo by vás zajímat:

Uspějí v Portugalsku?

Uspějí v Portugalsku?

Památník Zámeček Pardubice je nominován na prestižní muzejní cenu EMYA

Nostalgické linky startují

Nostalgické linky startují

Nedělní akce připomene 70 let provozu trolejbusů na Slovany

Dukla Sportovní: další krok

Dukla Sportovní: další krok

Rekonstrukce basketbalové haly je na spadnutí

Oživí veřejný prostor

Oživí veřejný prostor

Cestu na zámek bude nově zdobit nadživotní socha koně

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Kdo nesehnal lístky, může na Pernštýňák

Budovu radnice ozdobí na podporu Dynama šály

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Na místě bývalé Telegrafie a Tesly

Univerzita Pardubice letos začne stavět budovu pro Fakultu zdravotnických studií